Songs won't advance . . .

Discussion in 'iPhone' started by likethesoup2, Feb 21, 2012.

  1. likethesoup2 macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Location:
    Orlando, Florida
    #1
    Hi, just like the title says - songs won't advance, they just loop.

    So far, I have:

    Rebooted - no effect

    Synched - no effect

    Restored - no effect (just finished; wow that takes forever)

    If anybody has any ideas, I'm open; did a google search, which is where the restore came from.

    Oh - it's an iphone 4S, latest software; never jailbroken or misused.

    Thanks in advance to anyone who can help.
     
  2. TJ61 macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 16, 2011
    #2
    I'll ask the obvious, since your otherwise exhaustive list didn't include it:

    Did you check to see if you've inadvertently selected "single song loop"? Look under the scrubber bar on the left side during playback (you may have to tap the screen once to get the scrubber to appear). The little loop icon has 3 states: no looping (white), album loop (blue), song loop (blue with a little "1").

    Regards,
    Tom
     
  3. ChimpNamedEnid macrumors member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    #3
    +1. I did this last week and about threw my phone down Michigan Ave., then realized I'm a moron and had it on repeat...
     
  4. likethesoup2 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Location:
    Orlando, Florida
    #4
    Thank you - so much - I didn't even know that existed. And I must've inadvertently hit it.

    Feel like an idiot . . . .

    But glad it's solved. Thanks again.
     
  5. TJ61 macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 16, 2011

Share This Page