Tether Data????

Discussion in 'iPhone' started by RibeyeAndScotch, Sep 24, 2012.

  1. RibeyeAndScotch macrumors newbie

    Joined:
    Sep 24, 2012
    #1
    Is this normal?? On sprints website, I have only used about 40mb of data since getting the phone. And according to comcast, I have used less than 100gb this month.

    [​IMG]
     
  2. 2IS macrumors 68030

    Joined:
    Jan 9, 2011
  3. RibeyeAndScotch thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 24, 2012
    #3
    Not sure how I sent 8 terabytes of data in just 3 days. My battery life has been exceptional too....
     
  4. cookiesnfooty macrumors 6502

    cookiesnfooty

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Location:
    Harrogate
  5. bogatyr macrumors 65816

    Joined:
    Mar 13, 2012
    #5
    Definitely an error or you have the greatest cellular connection on earth.
     
  6. RibeyeAndScotch thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 24, 2012
    #6
    I'm on sprint with NO lte. My 3g speeds are lower than 56k. I have the worlds crappiest cellular network. This doesnt seem plausible.
     
  7. adcx64 macrumors 65816

    adcx64

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Location:
    Philadelphia
    #7
    A lot of users including myself have had this issue. The fix is rebooting the phone or reseting the network settings in General>Reset>Reset Network Settings.


    Hope it helps, as my iPhone blew through most of my data package in 3 days :0
     
  8. BFizzzle macrumors 68020

    BFizzzle

    Joined:
    May 31, 2010
    Location:
    Austin TX
    #8
    hahahahahhaha thats great.


    apples data track is way off on this release for some. Mine was showing 2 gigs yet my carrier showed 500 mb.

    ive seen some other users say the same, but this takes the cake
    there should be achievements on your iphone like xbox live. Achieving 8 TB in 3 days should be the hardest one.
     

Share This Page