Tethering for free on 4S?

Discussion in 'iPhone' started by Duckit, Nov 19, 2011.

  1. Duckit macrumors regular

    Duckit

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Location:
    NJ, USA
    #1
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

    I have a Verizon 4S and i want to tether to my iPad. Is it possible to do this for free without paying Verizon hotspot prices? Jailbreaking?
     
  2. soco macrumors 68030

    soco

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Location:
    Yardley, PA
    #2
    No, not for free and no, not with jailbreaking.
     
  3. Vudoo macrumors 6502a

    Vudoo

    Joined:
    Sep 30, 2008
    Location:
    Dallas Metroplex
    #3
    You probably can once it's jailbroken, but there is no jailbreak for iOS 5 yet.
     
  4. Jordan921 macrumors 68040

    Jordan921

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Location:
    Bay Area
    #4
    You can with jailbreaking but once they find out you are tethering they will change your datan plan to the tethering plan.
     
  5. Sandman1969 macrumors 6502a

    Sandman1969

    Joined:
    Nov 5, 2007
    #5
    Tethering is such a scam. We should be able to use whatever we want on our data plan.

    I can understand their concern with an unlimited plan, but the 2GB plans shouldn't cost anymore to tether. Data is data...

    Though, at least AT&T gives you another 2GB now, so I guess it isn't as big of a deal.
     
  6. Thedeathbear macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 18, 2010
    #6
    Corrected
     
  7. szolr macrumors 6502

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Location:
    London, UK
    #7
    Tethering uses your carrier's 3G/4G network. Would they really leave any loopholes open for free usage of that? I doubt it tbh.
     
  8. medi.freak macrumors regular

    Joined:
    May 26, 2011
    #8
    I am pretty sure that I can use Tethering (not on Verizon), but can someone please explain to me how tethering WORKS on the iPhone? What do I type in APN and such? The same as my mobile network? And do I have to connect it to the device that I want to use the internet on? I am really confused..that was the only thing that worked better on my Android phone so far =P
     

Share This Page