updated firmware on airport extreme - now it's slow?

Discussion in 'Mac Accessories' started by OrangeSVTguy, Nov 16, 2011.

  1. OrangeSVTguy macrumors 601

    OrangeSVTguy

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Location:
    Northeastern Ohio
    #1
    Well I upgraded my Airport Extreme to 7.6 and ever since then it seems to be loading everything slow? I do have HDDs connected for my TM backups but nothing is backing up currently. I'm also connected to the 5ghz network.

    Anyone else having problems with the new 7.6 update?
     
  2. whafrog macrumors newbie

    Joined:
    Jan 30, 2004
    #2
    I am. Now the Airport sending to AirTunes can't go more than a few minutes without cutting out.
     
  3. Lee Adama macrumors regular

    Lee Adama

    Joined:
    Jul 28, 2011
    Location:
    California
    #3
    my airport express and airport extreme both got faster.

    Something must have corrupted during the upgrade. I would restore as new device in Airport Utility and start over again.
     
  4. mfdrabcz macrumors newbie

    Joined:
    Aug 3, 2011
    Location:
    Cracow, Poland
    #4
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

    I started to have problems with all iOS devices after 7.6 aiport Extreme upgrade. my 2007 iMac works well, but my iPhone 3G, 3GS, 4 - all of them see the WiFi network, but it doesn't work.
    I'm afraid to upgrade my TimeCapsule 1st gen I have in the office.
     

Share This Page