Updated Ultrasn0w 1.2.1 just released!! Fixes 4.3.1 Signal Bars on old BB!!!!!

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by corey407woc, Apr 9, 2011.

  1. corey407woc macrumors member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    #1
    just released everyone download

    fixed it works like a charm

    running 4.3.1
    1.59.00 BB
     
  2. corey407woc thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    #3
    its on cydia

    the repo is automatically there when you jailbreak
     
  3. rgarjr macrumors 603

    rgarjr

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Location:
    Southern Cal
  4. Coleman2010 macrumors 68000

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Location:
    NYC
    #5
    I'm on 4.3.1 with 02.10.04 firmware. It fixed the signal bars. :)
     
  5. cookiesnfooty macrumors 6502

    cookiesnfooty

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Location:
    Harrogate
    #6
    I've got my mates 3Gs on iPad baseband but still got no signal bars but can use Internet on it at good speed.
     
  6. jplusc macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 5, 2010
    #7
    Anyone else having issues after installing ultrasn0w with AT&T? It seems to lose the carrier settings and reseting them does not solve the problem.
     
  7. Crystal-RX macrumors 68030

    Crystal-RX

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Location:
    Seattle, WA USA
    #8
    If you are with AT&T, why do you need to install ultrasn0w?
     
  8. jplusc macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 5, 2010
    #9
    Because when I upgrade my iphone my previous one always goes to my brother who is on prepaid t-mobile. So I preserve the BB and needed the signal bar fix.
     
  9. Coleman2010 macrumors 68000

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Location:
    NYC
    #10
    I'm on At&T. I updated preserving my older baseband incase of a new unlock that can unlock 02.10.04. I was getting 1 bar. Even though it didn't unlock my baseband it fixed the 1 bar issue.
     
  10. AnotherBrian macrumors regular

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #11
    Mine seems to be working fine after installing the new ultrasnow, bars are back and 3g network is working.
     
  11. Crystal-RX macrumors 68030

    Crystal-RX

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Location:
    Seattle, WA USA
    #12
    Ultrasn0w is used to unlock the phone so it can be used with other carriers. If you are with AT&T, you do not need to install ultrasn0w.
     
  12. jplusc macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 5, 2010
    #13
    Understood, but due to preserving the BB I had the issue with the signal bar being stuck at one bar. I got the data working again but now have the SMS app crashing...
     
  13. terraphantm macrumors 68040

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Location:
    Pennsylvania
    #14
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_3_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8G4 Safari/6533.18.5)

    The new release of ultrasn0w fixes the signal bar issue for those of us who choose to preserve an old baseband version. It therefore is useful for non-unlockers too.
     
  14. cookiesnfooty macrumors 6502

    cookiesnfooty

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Location:
    Harrogate
    #15
    anyone know why my mates 3Gs with ipad baseband shows no signal bars. Calls and texts do not work, however the Internet does.

    I have installed ultrasnow 1.2.1 but this does not solve the issue.
     
  15. suprafitch macrumors newbie

    Joined:
    Feb 17, 2011
    #16
    It fixed the singal issue, but my Data network becomes slower, from E(edge) to to circle (GPRS), has anyone has the same problem?>
     
  16. psywzrd macrumors 68030

    Joined:
    Feb 6, 2008
    #17
    Just installed this even though I'm on AT&T and have no need for an unlock right now. It seems to have killed my visual voicemail (haven't gotten a chance to test MMS yet either). Looks like they need to update it again to fix this problem. I'm uninstalling ultrasn0w - my visual vm is much more important that my signal strength being displayed correctly.

    I seem to remember this being an issue in the past with ultrasn0w - it's a shame they haven't figured it out yet.
     
  17. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #18
    That's whats worrying me too.
    I dont want to lose MMS or VV.
    Im surprised they dont have a different isolated fix just for this issue with the bars without installing ultrasnow when on official carrier.
     
  18. Coleman2010 macrumors 68000

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Location:
    NYC
    #19
    I am on AT&T after installing the bar fix. MMS and visual voicemail is working OK.
     
  19. terraphantm macrumors 68040

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Location:
    Pennsylvania
    #20
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_3_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8G4 Safari/6533.18.5)

    My VVM seems to work okay but MMS broke... This sucks.
     
  20. Coleman2010 macrumors 68000

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Location:
    NYC
    #21
    What baseband? I'm 4.3.1 with 02.10.04 baseband. I just tested sending myself a MMS and left myself a voicemail and both worked.
     
  21. PackFan macrumors regular

    PackFan

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Location:
    Twin Cities, MN
    #22
    Anyone else on AT&T with a Microcell and on 1.59.00 baseband? I downloaded Ultrasn0w to fix the bars - and was having signal issues - but it seemed only when on the Microcell. It would have full bars one moment - and then 'No Service' the next.

    Once I unplugged the Microcell - it was fine.
     
  22. psywzrd macrumors 68030

    Joined:
    Feb 6, 2008
    #23
    I'm on 4.3.1 with the 01.59.00 baseband and I left myself two voicemails with ultrasn0w installed and neither one of them popped up. I uninstalled ultrasn0w and when I rebooted or resprung (can't remember which one it did), the voicemails popped right up.

    Can someone else on at&t with 4.3.1 and 01.59.00 please test out leaving yourself a voicemail with ultrasn0w installed and let me know if your voicemail pops up?
     
  23. hackthatphone macrumors 68000

    hackthatphone

    Joined:
    Jul 28, 2010
    #24
    I fail to understand why anyone who doesn't need an unlock would then use this unlock and then complain about it?

    You are either using att and don't need to unlock or you don't. There should be no discussion about visual voicemail here. Don't like the unlock? Then don't use the unlock.
     
  24. Coleman2010 macrumors 68000

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Location:
    NYC
    #25
    There are those of us with 02.10.04 baseband who are preserving our baseband waiting for the next unlock. Ultrasn0w fixes the 1 bar issue though it does not unlock.
     

Share This Page