URGENT!!! On phone with Applecare need to know what to get as specs for replcment MP

Discussion in 'Mac Pro' started by ildondeigiocchi, May 19, 2009.

  1. ildondeigiocchi macrumors 6502a

    ildondeigiocchi

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Location:
    Montreal
    #1
    Ok guys urgent help. Can't type much. On phone with Apple care. My MP screwed up. I spent 4000$ on it last year. They said they'd send me a replacement one in return with the same value. What processor options should i opt for. Need help fast...
     
  2. SilentPanda Moderator emeritus

    SilentPanda

    Joined:
    Oct 8, 2002
    Location:
    The Bamboo Forest
    #2
    I would say go to store.apple.com and configure one that suits you asap.
     
  3. Spanky Deluxe macrumors 601

    Spanky Deluxe

    Joined:
    Mar 17, 2005
    Location:
    London, UK
    #3
    Judgin by the specs in your sig, it hast to be an Octo core and needs to have the upgraded 4870 graphics. Other than that I wouldn't expect much. Since they're organising a replacement machine for you, I would try to push for the Octo 2.66GHz instead of the Octo 2.26GHz model if possible. The 2.26's actually faster I believe now than the old Octo 2.8 but you don't have to admit that to them on the phone, claim that the megahertz is slower and that's not right or something.
     
  4. Tesselator macrumors 601

    Tesselator

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Location:
    Japan
    #4
    No way this is true.
     
  5. ildondeigiocchi thread starter macrumors 6502a

    ildondeigiocchi

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Location:
    Montreal
    #5
    I love Apple. They've agreed to send me an octocore 2.66GHZ brand new Mac Pro. Thanks Steve;)
     
  6. MacAndy74 macrumors 65816

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Location:
    Australia
    #6
    :D Woohoo! Great news!! I'm planning on buying a Mac Pro and Applecare. I am starting to hope it stuff's up two years into the warranty - so I can get the latest Mac Pro just like you. :cool:
     
  7. Obsidian6 macrumors 6502a

    Obsidian6

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Location:
    Laguna Niguel, CA
    #7
    I wish I was so lucky. I should probably call applecare. I've been through 4 graphics cards, a logic board replacement, and superdrive replacement. It runs now, but now my Airport card doesnt work. Endless problems with mine.

    I was promised at my local apple store to have a replacement, now they tell me they wont do that because "i'm having too many repairs so close together" they think I'm scamming them or something.

    I'm calling applecare.

    EDIT: Might I add this all started occurring in Dec. 2008, my computer has been in and out of repair since that point. I've been unable to do a lot of heavy work since all I had was a macbook ;)
     
  8. jnc macrumors 68020

    jnc

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Location:
    Nunya, Business TX
    #8
    Sounds like the retailer's playing with power they don't have. Call AppleCare and skip any in-store BS!
     
  9. Genghis Khan macrumors 65816

    Genghis Khan

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia
  10. irishgrizzly macrumors 65816

    irishgrizzly

    Joined:
    May 15, 2006
    #10
    You should get a replacement machine after the 3rd hardware fail – you've had 6!!
     
  11. Pressure macrumors 68040

    Pressure

    Joined:
    May 30, 2006
    Location:
    Denmark
    #11
    The 3rd failure of the same piece of hardware.

    Not three seperate kinds of hardware.
     
  12. crazzyeddie macrumors 68030

    crazzyeddie

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    Florida, USA
    #12
    This is how Apple determines status for a CRU:
    • 3 repairs of same item
    • 4 "major" repairs

    Of course, they also have a say as to whether you get the upgrade because of fraudulent intent or they can offer you one early based on other factors.
     
  13. J&JPolangin macrumors 68030

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Location:
    Thule GL @ the TOW

Share This Page