Verizon iPhone 4S: New Carrier Option in Settings menu...?

Discussion in 'iPhone' started by Prof., Apr 3, 2012.

  1. Prof. macrumors 601

    Prof.

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Location:
    Chicago
    #1
    This just randomly appeared in my settings menu about 30 mins ago. I called VZN support and they have no idea what caused it. Is my iPhone 4S now unlocked, or something?
     

    Attached Files:

  2. ohio.emt macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Location:
    Ohio
    #2
    I have att and it just showed up on my 4s today
     
  3. batting1000 macrumors 604

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Location:
    Florida
    #3
    It's nothing new. It's just that it's usually hidden. Nothing to worry about, you're phone is not unlocked. I get it sometimes on my Sprint 4S, but usually only after I restore / update. Don't worry about it.
     
  4. Broph macrumors 6502

    Broph

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Location:
    New Zealand
    #4
    Had it on mine since day one here in NZ (iPhone 4s).... Must have to do with something on the carrier's end.
     
  5. cynics macrumors G3

    Joined:
    Jan 8, 2012
    #5
    Mine doesn't have it. I plugged into iTunes to check for carrier updates but nothing. Interesting. I have a Verizon 4S.
     
  6. sviato macrumors 68020

    sviato

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Location:
    HR 9038 A
    #6
    I've always had this except on top it doesn't say "Carriers" it says "Network Selection". I think it may be for roaming because when I went to the states I was able to turn off that option and select a carrier manually, and with the option on the phone would just search and pick a carrier on its own.
     
  7. Prof. thread starter macrumors 601

    Prof.

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Location:
    Chicago
    #7
    I've concluded this option only appears when i'm in a very low coverage area and when my iPhone is searching for a signal.
     
  8. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #8
    I've had it since day 1, and like sviato it says "Network Selection" once I go into it. There's a separate menu for roaming, but I think this was added by Telecom here in NZ.
     

Share This Page