Volume/ringer bottom works in lock screen?

Discussion in 'iPhone' started by imHappy, Mar 25, 2012.

  1. imHappy macrumors regular

    Joined:
    Feb 27, 2011
    #1
    Guys, does ur ringer/volume volume works in the lockscreen WITHOUGHT headphones?

    I don't know, but i remember that before 5.1, the ringer/volume used to work in the lock screen before.
     
  2. iFoneOnFire macrumors newbie

    iFoneOnFire

    Joined:
    Mar 25, 2012
    Location:
    Saigon, Vietnam
    #2
    Try to install: LSCameraExtender, 1.2-1 xSellize, extend some options in lockscreen, not compatible with iPhone4S 5.0.1, iPad and iPod.
     
  3. imHappy thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 27, 2011
    #3
    i won't jb my iphone...yet.

    Anyways, im just asking because as i remember, i used to be able to control the lockscreen ringer through the physical bottoms. When i double tap then i can control the music volume with the physical buttoms.

    Im just asking can u guys control ur ringer volume with the physical buttoms in the lockscreen? or it is normal(which i read somewhere) that i can't control it in the lockscreen.
     
  4. batotman macrumors 6502

    Joined:
    Mar 14, 2012
    #4
    Dying to get this on my 4S....gha!
     
  5. iFoneOnFire macrumors newbie

    iFoneOnFire

    Joined:
    Mar 25, 2012
    Location:
    Saigon, Vietnam
    #5
    Get into Safe Mode if you'd installed SBSettings, then remove it from Cydia>Manage>Packages.
     
  6. saving107 macrumors 603

    saving107

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Location:
    San Jose, Ca
    #6
    It never has on any iOS version.
     
  7. batotman macrumors 6502

    Joined:
    Mar 14, 2012
    #7
    I uninstalled sbsettings awhile back. I do have ncsettings.


    You mentioned it's not compatible with 4S, any idea why?
     
  8. Moonjumper macrumors 68000

    Joined:
    Jun 20, 2009
    Location:
    Lincoln, UK
    #8
    It has never worked for me, going back to iOS 2. All controls are deactivated so that they are not tapped accidentally. In a pocket for example.
     
  9. AlphaVictor87 macrumors 6502a

    AlphaVictor87

    Joined:
    Sep 7, 2011
    Location:
    Saint Louis, MO
    #9
    yes if you double click the home button the physical volume buttons work. in 5.1 and pre 5.1
     
  10. imHappy thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 27, 2011
    #10
    wow im having amnesia.

    But yeah it makes sense that the physical bottums dont work in lock screen for accidental pressing.

    Thanks for clarifying this, no need to restore!
     

Share This Page