When you're taking a picture on your ip6(+), does it take the pic kinda slow(er than

Discussion in 'iPhone' started by vncmgn, Dec 9, 2014.

  1. vncmgn macrumors newbie

    Joined:
    Dec 5, 2014
    #1
    Like it shows you the picture for like half a second first before returning to camera mode ? Hope you guys get what I'm saying cos it's bothering me how my ip5 is faster. Might be something wrong with my ip6+? Please respond
     
  2. GoCubsGo macrumors Nehalem

    GoCubsGo

    Joined:
    Feb 19, 2005
    #2
    A half second? I don't notice a lag. It takes the pic, gives me a quick second to see it and returns to camera mode. It worked like this on my iPhone 4S. Can't say how it worked on the 5.
     
  3. vncmgn thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 5, 2014
    #3
    Yes yes something like what you said.. So it's really like that?.. Cos my 5 before was really fast like it doesn't show me the pic i just took it's just always on camera mode.
     
  4. Gav2k macrumors G3

    Gav2k

    Joined:
    Jul 24, 2009
    #4
    Can confirm 5/5s it very quick with HDR off. With it on its slow.

    So the issue you have is HDR is on
     
  5. Bahroo macrumors 68000

    Joined:
    Jul 21, 2012
    #5
    You have HDR on?
     
  6. vncmgn thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 5, 2014
    #6

    No but I tried to take a picture with it on and off and it's still there I guess I just have to deal with it for two more yrs
     
  7. Foggydog macrumors 6502

    Foggydog

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Location:
    Left Coast
    #7
    CRYING??? There's no crying in MacRumers !!
     
  8. Bahroo macrumors 68000

    Joined:
    Jul 21, 2012
    #8
    Makes no sense though, have you tried a hard reset? Home and lock button until phone shuts off? It is not a factory reset
     

Share This Page