WTF cant connect to WIFI since iOS 6

Discussion in 'iPhone' started by Tom2893, Sep 19, 2012.

  1. Tom2893 macrumors 6502

    Tom2893

    Joined:
    May 8, 2012
    Location:
    United Kingdom
    #1
    I click on my BT wifi and it just takes me to a apple unknown page.

    ?!??!?1?1?
     
  2. oon macrumors newbie

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Location:
    Nottingham, UK
    #2
    the exact same thing has just happened to me? I've been on iOS6 for about 2 months and its only just started?? no idea whats going on :confused:
     
  3. Jashmid macrumors regular

    Joined:
    Jul 5, 2010
    #3
    Exactly in the same boat as you.:mad:
     
  4. alent1234 macrumors 603

    Joined:
    Jun 19, 2009
    #4
    Just had the same thing
    But after a while of connecting to wifi
     
  5. lsbuffs macrumors regular

    Joined:
    Feb 5, 2009
    #5
    I've been on iOS 6 since it came out to devs, so don't think it is that, but am having the same issue. Wondering if it is related to one of my many app updates that have been applied in the past couple of hours.

    Try to get onto wifi and pulls up apple.com, page not found, then defaults back to 4G.
     
  6. chaldean macrumors member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    #6
    same thing is happening to me. I am on the goldmaster release, and maybe about 10 minutes ago my wifi stopped connecting and that message came up.
     
  7. The Green Mac macrumors member

    Joined:
    Jan 7, 2009
  8. Jashmid macrumors regular

    Joined:
    Jul 5, 2010
  9. Damian. macrumors regular

    Joined:
    Jan 3, 2009
    #9
    Same thing here. It is asking me to Log In

    ???

    Some nasty iOS 6 bug?
     
  10. jlsm511 macrumors 6502

    jlsm511

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Location:
    KMIA
    #10
    Same problem with me. Tried resetting my Airport thinking it was an error there, and then wondered if it was the heavy lightning/thunder in Miami, but now that I see this I see it's more widespread. How strange though that it started now all of a sudden...
     
  11. jarofclay73 macrumors regular

    jarofclay73

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Location:
    Honolulu, Hawaii
    #13
    Me too! Can't hook onto my Wi-Fi hotspot. The iOS 6 iPad 3 is fine, though. Wi-Figeddon! :eek:
     
  12. thebudda macrumors newbie

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Location:
    Sumter, South Carolina
    #14
    Add me to the list

    Exact same but my phone worked fine for several hours, wife got home and updated hers and now mine can't connect. Mac was having problems for a few minutes, had to restart base station and it can get back on, still no phones
     
  13. aristobrat macrumors G4

    Joined:
    Oct 14, 2005
    #15
    Wasn't there an option in IOS 6 that kicks over to 3G if WiFi stops responding?

    My WiFi's been working fine all day until I just now tried to do some App Store updates.

    I'm wondering if the App Store is running so slow, it kicked the phone off of WiFi?

    Update:
    Was thinking of this, but I don't see that option on my iOS 6.

    http://www.iphonehacks.com/2012/08/wifi-plus-cellular-ios-6-beta.html
     
  14. jmgregory1 macrumors 65816

    jmgregory1

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Location:
    Chicago and a few other places around the world
    #16
    Damn - I read this thread, then pick up my iP4S and sure as *****, mine is now doing the same thing. It's got to be one of the apps that was just updated. I wonder which one it is.
     
  15. bryann9182 macrumors regular

    Joined:
    May 18, 2011
    #17
    Same here. Just posted this is another thread, didn't see this here.
     
  16. Tom2893 thread starter macrumors 6502

    Tom2893

    Joined:
    May 8, 2012
    Location:
    United Kingdom
    #18
    God knows whats going on. But atleast Im not the only one.
     
  17. Crazy Badger macrumors 65816

    Crazy Badger

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Location:
    Scotland
    #19
    My guess would be the airport app? No problem here though!
     
  18. SamGabbay macrumors 6502a

    SamGabbay

    Joined:
    Oct 15, 2011
    #20
    Finally, people who are having the same issue.

    ----------

    Tried resetting everything. Nothing works.

    My iMac Wi-Fi works.
     
  19. Camillos macrumors newbie

    Joined:
    Aug 28, 2011
    #21
    Im still on 5.1.1 and this is happening to me today on my 4s
     
  20. Tom2893 thread starter macrumors 6502

    Tom2893

    Joined:
    May 8, 2012
    Location:
    United Kingdom
    #22
    ah atleast it's not ios6 then
    also yea my macbook wifi works thankgod..
     
  21. renesandy macrumors regular

    renesandy

    Joined:
    Oct 16, 2011
    Location:
    New York City
    #23
    I had iOS 6 since the GM was released to developers and no issues until WiFiGate a few minutes ago. Asking me to log in and re-directs me to an Apple page.
    =/
     
  22. aDRock1154 macrumors 65816

    aDRock1154

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Location:
    Ohio
    #24
    I don't understand.. I've had every beta on my phone and this issue has never happened. Ugh :(
     
  23. Taselcult macrumors newbie

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Location:
    in the tubes
    #25
    Dito here. Upgraded my iPad 2 and iPhone 4, and neither will join any wifi networks other than the one at work when I updated my devices. Perhaps something to do with the setup procedure and then updating the apps afterwards?
     

Share This Page