Yahoo! problems?

Discussion in 'iPhone' started by Intarweb, Sep 21, 2012.

  1. Intarweb macrumors 6502a

    Joined:
    May 30, 2007
    #1
    Anybody else having Yahoo! mail problems? I'm putting in the right password. Worked in iOS 6 on 4. Not working on iPhone 5. It keeps saying Yahoo! server not available. I'm still receiving emails on my iPad.
     
  2. Intarweb thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    May 30, 2007
    #2
    I did it the imap way now I'm getting password or username error. They're both correct.
     
  3. dylanursula macrumors 6502

    Joined:
    Jun 27, 2010
    #3

    Yep having issues too
     
  4. dusters711 macrumors regular

    Joined:
    Aug 12, 2008
    #4
    Same here... I have put in everything correctly, but it won't go through. I had no trouble with iOS 6 on my 4S. Definitely an iPhone 5 issue!
     
  5. Rfitz89 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 21, 2012
  6. B737 macrumors 6502a

    B737

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Location:
    Jersey Shore
    #6
    could not get it to set up on my new iphone either "could not connect to server" "password error". it was the only thing that went wrong. i set it up manually under mail accounts, like you would exchange, and its working now. just irritating....
     
  7. Intarweb thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    May 30, 2007
  8. Mage0069 macrumors newbie

    Joined:
    Apr 27, 2011
    #8
    I was having problems yesterday also but it worked for me finally must have been a launch day issue killing the server
     
  9. B737 macrumors 6502a

    B737

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Location:
    Jersey Shore
    #9
    ah working now, thanks guys...
    not sure if it makes a difference but i swapped it back and erased the one i manually had to input (imap) forgot what the other pre-setup provider ones are called....
     
  10. Intarweb thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    May 30, 2007
  11. volntitan macrumors 6502

    Joined:
    May 4, 2005
    #11
    I'm having the same issue now all of a sudden. Finally restored my apps and now my yahoo password not working even though did before restore.
     
  12. Tibits macrumors regular

    Joined:
    Feb 23, 2011
  13. jcspeck macrumors newbie

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Location:
    Texas
    #13
    Not sure if was just a fluke, but I turned wifi off and set up on cellular, and it worked. Just throwing it out there.
     

Share This Page