YouTube doesn't work anymore on iOS 4.2.1

Discussion in 'iPhone' started by Sven11, May 27, 2012.

  1. Sven11 macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 25, 2010
    #1
    YouTube doesn't work anymore on my iPhone 3G running iOS 4.2.1. Every video results in the fallowing error message:

    This movie format is not supported.

    A few moments ago I restored my iPhone to its factory settings. (without restoring from a backup) Same problem.

    Appears to be a bug with YouTube?
     
  2. conartist4u macrumors regular

    conartist4u

    Joined:
    May 4, 2012
    Location:
    Lima Peru
    #2
    protube or mxtube way to go.
    YouTube fix also available via cydia
     
  3. 700-Grizz macrumors 6502

    Joined:
    Sep 9, 2010
    Location:
    ALASKA
  4. GeorgieAcevedo macrumors 6502a

    GeorgieAcevedo

    Joined:
    Apr 12, 2012
    Location:
    New York City
    #4
    They do exist you know. So do iPod nano. The first gen.
     
  5. Sven11 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 25, 2010
    #5
    I'm not a fan of jailbreaking. So the problem is known?
     
  6. 700-Grizz macrumors 6502

    Joined:
    Sep 9, 2010
    Location:
    ALASKA
    #6
    LOL I know, I still got Ipad-1
     
  7. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #7
    I don't have a 4.2.1 device, but I DO have 3.1.3, and YouTube still works. It's therefore not a case of Apple dropping support for older devices.
     
  8. ellaimac macrumors regular

    Joined:
    May 15, 2012
    Location:
    Philippines
    #8
    ipad2 with 5.0.1

    iOS 5.0.1 ipad2 same problem Even with 3 bars of WiFi, YouTube doesnt work, Even Youtube.com wont work.....
     
  9. Ecoh macrumors 6502a

    Ecoh

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Location:
    USA
    #9
    I had this problem on my iPad 2 a few days ago. I just closed all apps and then rebooted. YouTube started working again after reboot.
     
  10. conartist4u macrumors regular

    conartist4u

    Joined:
    May 4, 2012
    Location:
    Lima Peru
    #10
    You can`t play HD on an SD device. Youtube, Oplayer or any media won`t play if its high def. Try a lower quality vid and it will run just fine.
     
  11. ThatsMeRight macrumors 68020

    Joined:
    Sep 12, 2009
    #11
    It's an ancient iPhone released in the first decade of this millennium: in the 2000s.
    A bit like an ancient pyramid, but than with a display and much smaller.
     
  12. Sven11, May 31, 2012
    Last edited: May 31, 2012

    Sven11 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 25, 2010
    #12
    This has nothing to do with HD or SD. As far as I know YouTube videos will automatically play in 360p.

    This problem only occurred a week ago.
     

Share This Page