PDA

View Full Version : Where can I get a power cable for a Powermac?


nospleen
Mar 4, 2005, 04:18 PM
I sold my G5 on ebay, they buyer just emailed me and said he did not get the ac adaptor? I am sure I put it in there, but the buyer says otherwise. I want to buy him another one as a goodwill gesture, but Apple does not sell them? Where can I get one, link please?!

Daveway
Mar 4, 2005, 04:22 PM
The Powermac uses a standard power cable that all desktop computers use.
You can pick one up at Wal-Mart.

Blue Velvet
Mar 4, 2005, 04:28 PM
The Powermac uses a standard power cable that all desktop computers use.
You can pick one up at Wal-Mart.

True. But...

It's got that flange that fits beautifully flush into the socket, is the perfect shade of grey and the cord has a nice Apple-ish designed quality about it.

Next you'll be suggesting one from a Dell would work just as well... :D

nospleen
Mar 4, 2005, 05:02 PM
Thanks!

Daveway
Mar 4, 2005, 05:21 PM
True. But...

It's got that flange that fits beautifully flush into the socket, is the perfect shade of grey and the cord has a nice Apple-ish designed quality about it.

Next you'll be suggesting one from a Dell would work just as well... :D

Blue.. I knew this would come up ;) It just sounded like he needed a quick fix. Of course you could get the "soft" white cable, but that would most likely require going back to eBay.