PDA

View Full Version : 6970 in 2010 Mac Pro




applegeek897
Aug 25, 2011, 09:38 PM
I have seen people put pc 6870's in there mac pro's without flashing because of Lion. Becuase of the iMac's having 6970m's, can you put a 6970 in a mac pro.



gullySn0wCat
Aug 25, 2011, 10:06 PM
Simple answer: No

You probably will be able to in the future after (or before depending on driver support) the new Mac Pros come out.

Pressure
Aug 26, 2011, 03:07 AM
Besides the Radeon HD 6970 Mobility is based on the Radeon HD 6870 chip ;)

derbothaus
Aug 26, 2011, 11:30 AM
And performs on par with a 5770 or a GTX260.

robertbrian23
Aug 26, 2011, 11:16 PM
which latest desktop GPU on the mid-2010 model can have? could i still use nvidia GTX cards?

netkas
Aug 27, 2011, 07:35 AM
which latest desktop GPU on the mid-2010 model can have? could i still use nvidia GTX cards?

geforce gtx580 or gtx480 with macefi from macvidcards(much less problematic)