PDA

View Full Version : Can't Put Newsstand In A Folder?




Mr. Incredible
Oct 12, 2011, 01:47 PM
So lame.

All of my apps are in folders. Having it outside of a folder just ruins my whole set up.



Captain America
Oct 12, 2011, 01:49 PM
So lame.

All of my apps are in folders. Having it outside of a folder just ruins my whole set up.

Yeah you're gonna need a jailbreak to fix that.

Ishimaru
Oct 12, 2011, 01:49 PM
That's because Newsstand is a folder.

grapes911
Oct 12, 2011, 01:50 PM
http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1247426&highlight=