PDA

View Full Version : Error 3014




linsam
Oct 12, 2011, 03:37 PM
I have done ALL updates prior to trying to update to iOS 5, but I keep getting an error 3014 message. Has this happened to anyone else?



jared52
Oct 12, 2011, 03:38 PM
Might want to take a look at the other 2-3 threads on errors. Basically, Apple's servers are getting slammed.

n8sco
Oct 12, 2011, 03:39 PM
I have done ALL updates prior to trying to update to iOS 5, but I keep getting an error 3014 message. Has this happened to anyone else?

Yes, just came here to seek help. It happened to me using both my Gateway PC and my 2011 Macbook Air and I've tried multiple times. I'm downloading the latest software update for my Macbook Air and hoping that will work. Any solutions would be greatly appreciated.

grapes911
Oct 12, 2011, 03:40 PM
http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1247440