PDA

View Full Version : Forum Issues


stridemat
Dec 8, 2011, 10:10 AM
Got some forum issue going on when browsing the full site from my iPhone.

Have AT&T brought arn out? :D

http://db.tt/jkuvpxxH
http://db.tt/QOKb5cju
http://db.tt/xN61xDJz

Tried clearing cache, turning off and on. Still happens I'm afraid.

SandboxGeneral
Dec 8, 2011, 10:15 AM
Wirelessly posted (iPhone 4S: Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

It's not happening on mine when I switch to the full site.

arn
Dec 8, 2011, 02:20 PM
odd. have no idea what might be causing that.

Are those images floating over the content?

arn

stridemat
Dec 8, 2011, 02:28 PM
odd. have no idea what might be causing that.

Are those images floating over the content?

arn

I can't select them, but yes they look like they are floating over the content. It also been happening to avatar's recently for me and some other users, will PM the link...

Tilpots
Dec 8, 2011, 08:24 PM
I've been having a problem on the full site forum with my iP4 using the latest OS. it's been like this for days now. The horizontal menu where Forum Spy is different, the skip-to-page numbers are nowhere to be found and the crazy hierarchy are bugging the ceap outta me! Related? A fix on my end? Options?

http://db.tt/KnUVTlLF

GGJstudios
Dec 9, 2011, 04:23 AM
Now when I try to report a post, even after resetting my browser, I get this:
315464
I'm also seeing this show up in various threads:
315467
Edit: The strange characters issue appears to have gone away, but the inability to report a post still exists.

arn
Dec 9, 2011, 10:29 AM
Now when I try to report a post, even after resetting my browser, I get this:
315464
I'm also seeing this show up in various threads:
315467
Edit: The strange characters issue appears to have gone away, but the inability to report a post still exists.


looking into this...

arn

arn
Dec 9, 2011, 10:45 AM
Now when I try to report a post, even after resetting my browser, I get this:
315464
I'm also seeing this show up in various threads:
315467
Edit: The strange characters issue appears to have gone away, but the inability to report a post still exists.

try reporting a post now.

you can report mine to test

arn

GGJstudios
Dec 9, 2011, 11:12 AM
try reporting a post now.

you can report mine to test

arn
I didn't get the error message, and it only beachballed for 3-5 seconds before completing the report and refreshing the page. Before it was hanging for 20-30 seconds.