PDA

View Full Version : iAds no longer shown after upgrading phone to iOS5.1




zettahertz
Mar 7, 2012, 11:03 PM
This is a weird issue, somehow there's no more ads showing in my production app after i upgraded my iPhone 4, 3GS and iPad to iOS 5.1

They're working fine still in 5.0.1 on a 4S.
And simulator on 5.1 works perfectly fine and showing the test ad banner.

Anyone else having this problem?



alexpja
Mar 8, 2012, 12:15 AM
Have no clue on how to upload my screenshot at 12:10AM but I successfully saw iAds in Dots Free on iOS 5.1 (iPod touch 4th generation).

Sykte
Mar 8, 2012, 07:10 AM
This is a weird issue, somehow there's no more ads showing in my production app after i upgraded my iPhone 4, 3GS and iPad to iOS 5.1

They're working fine still in 5.0.1 on a 4S.
And simulator on 5.1 works perfectly fine and showing the test ad banner.

Anyone else having this problem?

Check the time on the iPad.

zettahertz
Mar 8, 2012, 11:37 AM
hmm, it started working fine today for 5.1. guess it's something going on in iads yesterday.

invano
Mar 8, 2012, 01:39 PM
Same problem here from italy. iAd is not working on the iPhone (5.1) whereas there are no problem on the simulator

zettahertz
Mar 8, 2012, 02:51 PM
yeah, something is wrong. Although I did get an ad earlier, the chances of getting one are extremely low. Most of the time, none are showing in 5.1

There's a thread here in the dev forums where others are having the same issue:
https://devforums.apple.com/message/629783#629783

invano
Mar 8, 2012, 03:48 PM
There's a thread here in the dev forums where others are having the same issue:
https://devforums.apple.com/message/629783#629783

yeah guy i wrote there too ;)