PDA

View Full Version : Cinama Display and a Powerbook




EasyB
Aug 30, 2005, 01:41 AM
I just bought a Cinema Display for my PB. Any I want to set it up as the main monitor with my PB being the secondary display. Is this possible?

So Far this is what I have.

If I close my PB's lid the 20"monitor becomes the main monitor. This is the way I am using it now. When I open the lid of the powerbook, the menu bar and everything else gets put on the powerbooks display. I just want to swap that.

Thanks



pdpfilms
Aug 30, 2005, 01:47 AM
Open 'er up, and bring up system preferences. Go to displays, and then click arrangement. You should be able to drag the menu bar from the simulated PB screen to the simulated cinema display.

sh-bang.

EasyB
Aug 30, 2005, 02:09 AM
Open 'er up, and bring up system preferences. Go to displays, and then click arrangement. You should be able to drag the menu bar from the simulated PB screen to the simulated cinema display.

sh-bang.



WOW, Thats awesome. I thought you were full of crap at first, I had already played with the arrangement tab. I moved the monitors around but never thought to try to move the menu bar. So simple...


Thanks for that

lfielder06
Aug 30, 2005, 07:55 AM
The art of click-and-drag. If all else fails give it a shot. :p