PDA

View Full Version : Quake III too easy


Beej
Jan 22, 2002, 03:38 AM
I can beat Xearo on nightmare, perfect. Something is not right!

I'm running v 1.28b in X, that's the latest version AFAIK.

What's the deal?

Falleron
Jan 22, 2002, 05:36 AM
I have the PC version but its still quite easy once you know the best tactics.

Beej
Jan 22, 2002, 04:52 PM
I used to play it a bit, but then I got sick of it. I used to give the computer a good run at hardcore level.

I got a new video card and stuck it in, and decided to give Q3 a try again, and all of a sudden I can kick its ass. It just seems very strange... I know I'm not that good.

None of the bots seem to pick up weapons very much... they like to use the chain saw thing a lot, for some reason...

mischief
Jan 22, 2002, 05:18 PM
Once you do an Airstick for movement, a Wacom Intuos for targeting and an nVidia 3, it just aint fair anymore.

"Oops, was that your head?"

mac15
Jan 22, 2002, 07:00 PM
super easy game
they have to make it a challenge