PDA

View Full Version : Any way to "Overclock" g3 slot loading imacs




Macmadant
Mar 18, 2006, 03:14 PM
i just skimmed through the other thread about the g4 software over clock, i searched on google and it can be done on one of these imacs, but never stated if it was done using software. so does anyone know any way's:confused:



California
Mar 19, 2006, 04:02 PM
i just skimmed through the other thread about the g4 software over clock, i searched on google and it can be done on one of these imacs, but never stated if it was done using software. so does anyone know any way's:confused:

I think there is something you can do, check out accelerate your mac.

Other than that, there is always the Sonnet upgrade cards or a Daystar upgrade, I believe.

mmmcheese
Mar 19, 2006, 06:44 PM
This is made for iBooks, but it might work with the iMac.

http://www.swieskowski.net/icook/

Macmadant
Jun 11, 2006, 04:40 PM
This is made for iBooks, but it might work with the iMac.

http://www.swieskowski.net/icook/

Just tried it, it doesn't work, anymore tips:confused:

bodahl
Jun 12, 2006, 01:25 PM
Just tried it, it doesn't work, anymore tips:confused:

You have to re solder the resistors on the PLL.


B.D:p