PDA

View Full Version : Why does my iMac default to XP?




lamina
Apr 16, 2006, 05:06 PM
After installing XP, for some reason my iMac default boots to XP! How can I fix this?



Kingsly
Apr 16, 2006, 05:20 PM
hold "option" on startup
select "Macintosh HD"
when booted into OSX select "system preferences" or press "Apple"+"," (no quotes :D )
select or search for "startup disk"
select "macintosh HD"

lamina
Apr 16, 2006, 06:49 PM
Perfect. Thanks!

Nermal
Apr 16, 2006, 06:52 PM
Or do the same from inside Windows: Control Panel > Startup Disk > OS X.

Kingsly
Apr 17, 2006, 04:42 PM
Or do the same from inside Windows: Control Panel > Startup Disk > OS X.
Doh!

Killian
May 14, 2006, 05:18 AM
I swear some people don't even bother to read the installation guide! That's why so many people have problems! The answer to half of the questions most people have are all answered if you read the setup pdf!!

Gordy
May 14, 2006, 05:29 AM
I swear some people don't even bother to read the installation guide! That's why so many people have problems! The answer to half of the questions most people have are all answered if you read the setup pdf!!

I know half the threads in here now are people being stupid or lazy its getting annoying...

Killian
May 14, 2006, 11:12 AM
Gordy I wonder if you can help me? You seem to know your stuff with this!? Can you read my thread named "Graphics Issues?!" and see if you have any ideas? It'd be a great help!! Cheers.