PDA

View Full Version : New Xserve joins the F@H team...for a while




Rower_CPU
Mar 24, 2003, 01:01 PM
We just got a brand spanking new Xserve here at work (dual 1.33, 2GB RAM :D) and we'll be running F@H on it until it goes "live".

We should see some WUs come in pretty fast!



britboy
Mar 24, 2003, 02:26 PM
Any chance you could post some frame times for that once it's up and running? I'd be interested in knowing how it measures up.

Mr. Anderson
Mar 24, 2003, 02:31 PM
Nice! - and who's getting the units ;) ;) ;)

It would be cool to see the stats - and what's the config of the XServe?

D

mc68k
Mar 24, 2003, 02:53 PM
currently it's working on a 648 and a 649

ill be tracking and posting it's progress and relative speed

the WUs started at ~10:30AM

Rower_CPU
Mar 24, 2003, 03:29 PM
Originally posted by dukestreet
Nice! - and who's getting the units ;) ;) ;)

It would be cool to see the stats - and what's the config of the XServe?

D

I'm getting the WUs. :p

As far as config goes...

2x 1.33 GHz
167MHz bus
2GB DDR RAM
2x 2MB L3 Cache
2x 60GB Ultra ATA HD (Seagate Barracuda V)
2x Gigabit Ethernet (one built-in, one PCI)
PCI Video card - 32MB VRAM
Premium Service and Support

:D:D:D:D

alset
Mar 24, 2003, 04:04 PM
Hooray! Keep updating us. I want to know all about it. BTW - It started at 10:30, but what time zone?

Dan

MrMacMan
Mar 24, 2003, 04:19 PM
Hehe, nice system.

P.S - Never get it setup. :p

when it completed those WU tell us the stats. :D

mc68k
Mar 24, 2003, 04:20 PM
pacific standard time

location: san diego

but we turned it off, so it wont be a str8 thorugh benchmark, maybe next time