PDA

View Full Version : iMac G5 Screen Spanning Doctor (SSD)




eyemacg5
Oct 3, 2006, 09:52 AM
Right, what i intend to do is have my imac g5 and my peecee (pc :( ) on the same desk, but of course i cannot use the imac display, so i will use an extra display and use a KVM switch, my question is; Will the extra screen need to be the same resolution as the imac using ssd?



thanks in advan e


-jake



2nyRiggz
Oct 3, 2006, 09:58 AM
Nope it can be a different res.



Bless

Eidorian
Oct 3, 2006, 10:05 AM
http://web.ics.purdue.edu/~abarreno/displays.jpg

mkrishnan
Oct 3, 2006, 10:19 AM
FWIW the answer is true for all Macs that use Screen Spanning Doctor or natively support spanning -- the external resolution can be mostly anything supported by the video card.

eyemacg5
Oct 3, 2006, 11:57 AM
thanks very much, i will intend to use ssd in the near future




-jake