PDA

View Full Version : Network two computers with firewire?


jethroted
May 16, 2003, 09:44 AM
I want to try networking my computers with firewire, but I have a flat imac, and a pc. Is there a way to do this?

MacsRgr8
May 16, 2003, 09:52 AM
Should do.... I thought Win 2000 and XP support IP over FireWire, and now does Mac OS X aswell. I can't try it myself as my P3 doesn't have FireWire.
Please, let us know if it works!

PS. you got some nice stuff on that HL server! I wasn't looking for anything specifically though.

yzedf
May 16, 2003, 11:02 AM
http://www.pcbuyersguide.com/solutions/networks/ieee1394_networking.html

http://www.google.com/search?hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=tcp%2Fip+firewire&btnG=Google+Search

jethroted
May 16, 2003, 11:36 AM
Thanks guys. I'll see what I can do.