PDA

View Full Version : Is it true that the new single processor G4's can add a 2nd CPU?


XscapePro
Aug 16, 2001, 02:26 PM
I recently attended one of Apples Seminars and the presenter from Apple mentioned that the new single-processor G4's had an open slot for a second CPU.

Does anyone know if this is true?

al256
Aug 16, 2001, 06:42 PM
just buy this little thing
http://www.sonnettech.com/product/encore_st.html
then you can have dual processors.

evildead
Aug 16, 2001, 06:54 PM
Originally posted by XscapePro
I recently attended one of Apples Seminars and the presenter from Apple mentioned that the new single-processor G4's had an open slot for a second CPU.

Does anyone know if this is true?


So your saying that you can just buy a second CPU from Apple and drop it in and thats it? So I could have a dual 867?

MrMacMan
Aug 16, 2001, 09:51 PM
You can do that?

mnkeybsness
Aug 16, 2001, 11:59 PM
sure, you could buy the Encore/ST g4 duet, but that's only a dual 500 MHz

al256
Aug 17, 2001, 08:59 PM
Thats what I said, I even gave the link.

arn
Aug 18, 2001, 03:01 AM
You'd have to pull your 867 out and buy a replacement card... there isn't an empty slot to drop a 2nd processor in.

arn

MrMacMan
Aug 20, 2001, 08:19 PM
I wish they make a card lik that.