PDA

View Full Version : Help with a bunch of Aperture bugs/problems




PkennethV
Apr 8, 2007, 11:30 PM
Whenever I go into fullscreen mode and drag the film strip to a corner, another one comes up (rather than the filmstrip roatating)-see pic 1&2. Then when I exit full screen mode the "shadow" of the filmstrip is left there untill I click on it, the it dissapears-see pic 3. Now whenever I return back to fullscreen mode, I can't get the filstrip to appear again. I've tried <control v> <control .> and <control /> ot get the filmstrip to show, but that doesn't work. The only way to get it back is to restart Aperture (after which it only stays for 1 fullscreen session due to the problems mentioned above). I've tried reparing permissions too.
http://img252.imageshack.us/img252/2411/picture2kr4.th.jpg (http://img252.imageshack.us/img252/2411/picture2kr4.jpg)
http://img250.imageshack.us/img250/3937/picture3de2.th.jpg (http://img250.imageshack.us/img250/3937/picture3de2.jpg)
http://img250.imageshack.us/img250/4688/picture4sc5.th.jpg (http://img250.imageshack.us/img250/4688/picture4sc5.jpg)



PkennethV
Apr 9, 2007, 11:21 AM
OK. More problems now. Somtimes expose hotkeys/Mighty mouse bottons are turned off after using Aperture in fullscreen mode. I would need to go to system prefs to reset the hotkeys.

PkennethV
Apr 10, 2007, 09:20 PM
Anyone? Well I'm not sure if this is just some stupid setting I've overlooked or if it's related to all these other problems but now I can't even move (by dragging) folders/albums/lighttables etc. in the projects bar to the left. I'm thinking about re-installing Aperture. I have all my pictures managed by Aperture (no refernces) so re-installng Aperture should not affect the structure of Folder/Projects etc. right?

Thanks....