PDA

View Full Version : Age of mythology Networking




LuukS
May 15, 2007, 05:06 PM
Hey,

Me and a friend both installed AoM a few days ago. We're trying to start a network game, but it wont work.. He has a PC and I have a Mac, I guess that's the problem, is there a way to solve this ?



sb58
May 15, 2007, 05:16 PM
do you and your friend have your computers close enough to network...?

LuukS
May 15, 2007, 05:22 PM
yea, and ik works, we can play quake.. Its a LAN network btw.

applekid
May 15, 2007, 05:29 PM
Yeah, I think the "Age of" series don't have PC/Mac network connectivity. Blame Microsoft for using their proprietary network middleware.

aom guy
Oct 6, 2007, 08:17 PM
yeah, cant connect mac and PC's. like with most other games.