PDA

View Full Version : iPod Classic. Panther?




Chrismcfall
Nov 8, 2007, 12:34 PM
Are there any 3rd party apps i can use to put songs on my Classic using Panther? I cant really go and buy Tiger or Leopard at the moment, and I can use the pc but thats a bit of a pita.

Cheers:)



phoxrenvatio
Nov 8, 2007, 01:12 PM
why can't you use iTunes? either on the Panther mac or on the PC?

Chrismcfall
Nov 8, 2007, 01:20 PM
iTunes on the Mac says I need Tiger, i was wondering if another app can tell me otherwise.

Roy Hobbs
Nov 8, 2007, 01:43 PM
You need tiger plain and simple.

applepeercherry
Jan 7, 2008, 08:11 AM
like it would be that hard to make a proper update 4 panther

any pc is working straight with ipod

yes buy tiger ha ha

or even leopard what only in the "guided tour " works lol

i had tiger on my own notebook but right here im in struggling conditions far away in southamerica - sure i will go 2 the supermercado and buy tiger instead living half a month from that cash ffs

and good 1 of the fans in the notebook fucced up so that ive seen my notebook blewing - ha ha

good luck 2 all believers of apple-religion

cheers