PDA

View Full Version : Mac Qbasic?




MyMacWentBad
Feb 1, 2008, 07:52 PM
I always programed with QBASIC, but I can't find a copy that will work on my iMac!!! Please help!



Flynnstone
Feb 1, 2008, 09:30 PM
How about "RealBasic"?

sord
Feb 2, 2008, 12:58 AM
Or grab a copy of DOSBox (a free DOS emulator) and put your old qbasic on there.

kainjow
Feb 2, 2008, 01:51 PM
There's always good ol' Chipmunk Basic (http://www.nicholson.com/rhn/basic/) :)

hugodrax
Feb 6, 2008, 08:37 PM
There's always good ol' Chipmunk Basic (http://www.nicholson.com/rhn/basic/) :)

ooh nice! Brings back memories of my oldschool days of programming on my 4K Vic 20 :)

I should grab one of my vintage byte mags and try out that basic version of star trek.