Mac Qbasic?

Discussion in 'Mac Programming' started by MyMacWentBad, Feb 1, 2008.

  1. MyMacWentBad
    Expand Collapse
    macrumors newbie

    Joined:
    Jan 28, 2008
    #1
    I always programed with QBASIC, but I can't find a copy that will work on my iMac!!! Please help!
     
  2. Flynnstone
    Expand Collapse
    macrumors 65816

    Flynnstone

    Joined:
    Feb 25, 2003
    Location:
    Cold beer land
  3. sord
    Expand Collapse
    macrumors 6502

    Joined:
    Jun 16, 2004
    #3
    Or grab a copy of DOSBox (a free DOS emulator) and put your old qbasic on there.
     
  4. kainjow
    Expand Collapse
    Moderator emeritus

    kainjow

    Joined:
    Jun 15, 2000
  5. hugodrax
    Expand Collapse
    macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 15, 2007
    #5
    ooh nice! Brings back memories of my oldschool days of programming on my 4K Vic 20 :)

    I should grab one of my vintage byte mags and try out that basic version of star trek.
     

Share This Page