PDA

View Full Version : Windows Media Player and Panther


Rower_CPU
Oct 26, 2003, 06:10 PM
OK, I tried installing WMP for OS X on a fresh Panther install and it quits out after authenticating the installer.

Anyone got it working?

alset
Oct 26, 2003, 06:25 PM
Sorry, I'd give it a shot, but I consider WMP to be evil.:rolleyes: I play all my WMP files in MPlayer. Good luck, though.

Dan

Taft
Oct 26, 2003, 06:35 PM
Originally posted by Rower_CPU
OK, I tried installing WMP for OS X on a fresh Panther install and it quits out after authenticating the installer.

Anyone got it working?

I got the same thing. Quit after authenticating without a warning.

VLC still works, though. Its a good replacement, IMO. Get it here: http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/14738

Taft

Frisco
Oct 26, 2003, 06:36 PM
Mine works, however I already had Media player installed because I only did an easy installation.

iJon
Oct 26, 2003, 06:37 PM
mine works, but i had it installed before panther. same thing with stuff it deluxe 8. working fine on my powerbook after i installed panther, but wont install on my g5 after panther.

iJon

Rower_CPU
Oct 26, 2003, 06:45 PM
I tried VLC, but it's not reading the file either...hmmm...

I can still grab WMP off my Jaguar install on another disc, so no big deal.

MS needs to stop promoting Panther and make sure their apps work with it. ;)

edit - alset, I tried MPlayer...no go. I might be dealing with a bad file here.

sebi
Nov 22, 2003, 10:52 AM
Same problem, I would like to use this ******** WMP for two websites I love, I really need it, help!

Fukui
Nov 22, 2003, 11:29 AM
Originally posted by sebi
Same problem, I would like to use this ******** WMP for two websites I love, I really need it, help!
Are you using WMP 9 or the original one for OS X?

If the installer keeps crashing, you might try to delete the preferences file for the installer vise (the name of the installer program), or also try to repair permissions on you HD. WMP9 installs some plug-ins that work with safari......mostly.

sebi
Nov 22, 2003, 11:48 AM
I'm using wmp9 for mac osx

aethier
Nov 22, 2003, 12:17 PM
I installed it after panther, and it worked fine

aeathier

LimeLite
Nov 22, 2003, 12:42 PM
VLC and MPlayer won't play WM9 content.

Fukui
Nov 22, 2003, 01:13 PM
Here, I zipped up the Windoes Media 9 Player and the internet plugin.

Download Here (http://homepage.mac.com/son_gohan/QenSan/Windows_Media_Player.zip)

Just unzip it, and put the Player in Applications, and the plugins in /library/internet plugins/ folder

it should be fine then

I don't know why they even need a stupid installer...:rolleyes:

sparkleytone
Nov 22, 2003, 01:45 PM
it hates you for having WMP installed already. You have to delete all preferences related to it.

sebi
Nov 22, 2003, 08:08 PM
This plug in is missing that what the computer says:
MIME ôvideo/x-ms-asf-plugin"

sebi
Nov 22, 2003, 08:11 PM
and I can't open the application anyway.
the message is display o the net

psycho bob
Nov 22, 2003, 08:34 PM
I've not had any problems with WMP9 on either my PB or G5. I originally did a clean install of Panther on both machines.

Fukui
Nov 23, 2003, 12:09 AM
Originally posted by sebi
and I can't open the application anyway.
the message is display o the net
Well, anyways, I guess you should try to delete the preference file(s) for the installer. C if that works.

Have your tried to restart and then install again?

sebi
Nov 23, 2003, 05:09 AM
I've just deleted the preference file and it works perfectly, thank you very much for your help guys!

Fukui
Nov 23, 2003, 10:08 AM
Cool.

Glad it worked.

sebi
Nov 23, 2003, 10:09 AM
me too, thanks again.