PDA

View Full Version : Recording question




nortmansdad
Jul 7, 2008, 02:59 PM
Is there anyone out there that records HBO HD, Cinemax HD, etc. onto their computers? If so, what are you using to do it? Thank you to anyone who can help!



northy124
Jul 7, 2008, 03:09 PM
What's this got to do with TV?

pkoch1
Jul 7, 2008, 08:09 PM
What's this got to do with TV?

So it can be ultimately put onto an apple tv?

nortmansdad
Jul 7, 2008, 09:39 PM
yes i want to put it on the apple tv

northy124
Jul 8, 2008, 06:05 AM
I don't know what you get in the US but I think the EyeTV 250 Plus (http://www.elgato.com/elgato/na/mainmenu/products/250plus/product1.en.html) takes Cable TV (But not sure as it is different in US compared to UK) but if you have a Windows Vista Media Centre PC get a ATI TV Wonder™ Digital Cable Tuner (http://ati.amd.com/products/tvwonderdigital/index.html), but I don't know how you can convert any recorded TV afterwards:(.

Only get the ATI TV Wonder™ Digital Cable Tuner if you have a Vista Media Centre PC. Would it be easier to torrent what you want to record;)

wwooden
Jul 8, 2008, 05:25 PM
I think you'll find it difficult to find a tuner that can decode any of the premium channels such as HBO. Most tuners that I know can't do that so you can't record any of those channels. You could possibly record the stuff onto a cable DVR box then output that to a device connected to a computer, but that sounds like quite a hassle.