PDA

View Full Version : Can you access the mail page on me.com ?




retrospek
Jul 13, 2008, 02:42 AM
Since yesterday I've had problems accessing the mail page on me.com.

When I try and go to the page I just get a 'loading' page and nothing else. I can access all of the other pages (contacts etc.) but not the mail page. I've now tried Safari, Firefox and IE on the PC but it just wont let me in to the mail app.

Can anyone on here access the mail page ? on me.com ?



velvetelvis
Jul 13, 2008, 02:46 AM
search and you will see, that something is wrong with mobileme.

i can get into every section except for mail. not to big of a deal, my mail is being pushed to my phone or i can check it on my desktop app. but it should still work as advertised.

retrospek
Jul 13, 2008, 02:55 AM
search and you will see, that something is wrong with mobileme.

i can get into every section except for mail. not to big of a deal, my mail is being pushed to my phone or i can check it on my desktop app. but it should still work as advertised.

But it seems to be working for some people which is why I can't understand why it isn't working for all of us..

dalvin200
Jul 13, 2008, 02:59 AM
mine works fine..

actually, as soon as i log in to mobile me web interface, it defaults to the mail application..

a few days ago it defaulted to the account application (which i thought was a bit weird)..

velvetelvis
Jul 13, 2008, 03:00 AM
the funny thing is, when mm first came online and i was lucky enough to get in for a few minutes, i could get into my mail. now that i can get mm up reliably, i cant get into the mail.

anyways, ive been over to the official apple forums (or as they call it, discussions) and its on there also, so im sure apple knows about. and will start working on in first thing monday when they get back to work. thats a bit of the sarcasm, im sure they will be working all weekend.

retrospek
Jul 13, 2008, 07:01 AM
So currently it looks like it isn't working for approx. 50% of the people..

wordmunger
Jul 13, 2008, 07:19 AM
Works for me. It worked yesterday too. I hadn't tried before then.

arkitect
Jul 13, 2008, 07:21 AM
Has been working for me since Saturday morning (UK time).

Account and Profile etc are still dodgy though.

*GG*
Jul 13, 2008, 10:01 AM
It WAS working for me yesterday - but not today. I cannot access the Account page either - the thing just goes round and it says "loading" - I can access contacts and calendar though.

I do hope they manage to sort all this soon.

nebulight
Jul 13, 2008, 10:05 AM
When I log in, it tells me my login in is invalid. I've reset my passwords like 8 times!

benfischer
Jul 13, 2008, 10:09 AM
Right now, from Safari and Firefox me.com goes into an infinite loop of authenticating and reloading no matter what section I try to look at. Interestingly, yesterday I used Prism to make a standalone web app of me.com, and that's still working.

corinhorn
Jul 13, 2008, 10:14 AM
I know in this instant gratification world we are living in these words are not the best to hear: be patient. When Leopard came out in October of last year, I was having mega issues with the service formerly known as .Mac. It took a few weeks to get the kinks worked out. MobileMe is a revamp and the inclusion of iPhones and PCs is a rather big undertaking. Give it a week or two. I know, I paid $99 for it two, but 2 weeks is equal to $3.79. So if after 2 weeks, when everything is hopefully going to be working properly, you can always try to get that $3.79 back. **** happens, I don't like it either.

retrospek
Jul 13, 2008, 01:58 PM
Maybe we all connect to different servers at the backend which is why the mail page is working for some people.

I just hope Apple are aware of this issue.. as I've had the problem over 24 hours now !

velvetelvis
Jul 13, 2008, 02:03 PM
Maybe we all connect to different servers at the backend which is why the mail page is working for some people.

I just hope Apple are aware of this issue.. as I've had the problem over 24 hours now !

i would hazard i guess and say apple knows. as a matter of fact, i would be willing to put money on it. its not like there are only a few people having these problems.

MoonDogg
Jul 13, 2008, 02:22 PM
First Mail was the only thing that worked for me ... now its the only thing that don't work.... :confused: hope they fix it soon...

scotty96LSC
Jul 13, 2008, 03:34 PM
I was on this a.m. with my MBP and no problem. Tried to get to it with my iPod touch and I get an info page for iPhone. www.me.com/iPhone_welcome

swindmill
Jul 13, 2008, 04:27 PM
I'm now just getting a blank white page on the Mail page, rather than the spinning wheel. Perhaps that is a sign of progress?

MoonDogg
Jul 13, 2008, 05:14 PM
I'm now just getting a blank white page on the Mail page, rather than the spinning wheel. Perhaps that is a sign of progress?

I am getting the same thing.... I also sent an e-mail to support wonder what they are going to tell me. :D

Greenscreen
Jul 13, 2008, 05:20 PM
I can get to it, and send mail from it, provided I know the recipient's address by memory, because auto-complete doesn't work nor can I access my address book from within the mail page by clicking on the address book icon. I get a message saying 'contacts are not available.. sorry for any inconvenience, blah, blah, blah..."

macbookairman
Jul 13, 2008, 08:52 PM
in the Apple MobileMe discussions board, there are lots of threads about this. One user posted this series of steps, which prove that Apples servers are having issues (but i think we kinda figured that one out already lol), so it will eventually start working. This is what he said....

"I'm also having the issue where everything works except for mail, which hangs forever in the "Loading..." view.

I've had a look at how me.com works and discovered the following: Could other people that are having this issue please verify it?

1. Log out of me.com if you're currently logged in.

2. Log in again now, making sure that the "keep me logged in for 2 weeks" checkbox is checked.

3. Now open a new tab in Safari (don't use Firefox for this) and copy & paste the following URL into the address bar: http://www.me.com/wo/WebObjects/Webmail2.woa?lang=en

4. Hit enter.

For people that do not have the "mail hangs in Loading..." issue, they should be seeing a list for their emails in a specific text format (it's called JSON).

For those (like me) who get the "Loading..." hang, you should be seeing something like "{"exceptioncontent":"91_11.50.59","status":-2}" (the numbers will be different).

Can others verify this? If yes, then we're all suffering from the same broken script or server. I still find it unacceptable, though, that MobileMe mail doesn't even display a proper error dialog, but just hangs, even though the server clearly reports an error.

Hopefully Apple will finally fix this soon, I haven't gotten into my webmail anymore since Thursday..."


http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1602550&tstart=0

TuffLuffJimmy
Jul 13, 2008, 08:59 PM
So currently it looks like it isn't working for approx. 50% of the people..

My stats teacher would kick you in the face! Don't you think that people who are having problems with MobileMe mail would be more likely to reply to this thread?

retrospek
Jul 14, 2008, 03:21 AM
Well it is still down today for me !

:(

MoonDogg
Jul 14, 2008, 08:04 AM
Everything else works but mail.. but get this. if I am looking at say my calender or account info... the icon for the mail changes letting me know I have unread messages... but when I click on it... it goes back to just the envelope and a blank white screen no... "loading" or anything.... anyone else getting this?

MoonDogg
Jul 14, 2008, 08:16 AM
OH check this out... I just found that if I go to my contacts and click on an e-mail address it brings up the window to send a new message. Well I sent a msg to my work e-mail address and it worked... so the web mail is working halfway... now if I can only see my mail..... :cool: and then I replied to it and the number went up on my unread msg's icon but still can't see them when I click on it....

retrospek
Jul 14, 2008, 01:45 PM
I find it incredible that Apple still hasn't fixed this problem. :mad:

mondesi43
Jul 14, 2008, 02:04 PM
Maybe we all connect to different servers at the backend which is why the mail page is working for some people.

I just hope Apple are aware of this issue.. as I've had the problem over 24 hours now !

I can't get to my mail..... and at work I have firefox and I can't access MM at all. flippin' awesome!!!

This is getting real old.

wordmunger
Jul 14, 2008, 02:09 PM
I can't get to my mail..... and at work I have firefox and I can't access MM at all. flippin' awesome!!!

This is getting real old.

Have you called tech support? It's working for a lot of people. I wish I could give you my account since it works fine and I don't even use me.com for email service.

swindmill
Jul 14, 2008, 02:21 PM
Mail is still not working for me. I get the blank page. Everything else is working fairly well.

toptier
Jul 14, 2008, 02:30 PM
I can access my mail, and can hit-or-miss access my calendar. But I can't access my address book at all.

:(

TimMACman
Jul 14, 2008, 11:25 PM
I processed the mobile me updates and everything was working fine on friday, 07/11 but by 07/12 I was unable to view the mail page while all other functionality was viewable. I added my wife once I upgraded to the family pack and her login shows everything perfectly on every login. It seems that something went askew over the weekend and new activations may work but rollout activations and migrations to mobile me are some how unable to complete the mail page. I tried both of our accounts on multiple pc and mac machines from different networks with the same results for each of us. Has anyone else seen support for this trend? Any news on the cause or fix for this problem?

sku
Jul 15, 2008, 03:23 AM
Everything was fine until Monday morning. Now I just get a blank page on email. It's pretty annoying, but I reckon all the bugs will be ironed out in the next couple of weeks. Well, I hope so anyway.

TimMACman
Jul 15, 2008, 11:32 PM
I have been able to access the mail page without issue all evening. I hope everyone else is getting positive results now as well.

sassenach74
Jul 16, 2008, 12:14 AM
I've been able to access and use everything on MM since it launched....I count myself as lucky. Only one minor problem..mail keeps creating a new folder called 'Sent Items' which I can delete, then it re-appears (on phone and site) this is not the default 'Sent' folder, but it is minor so I can live with it.