PDA

View Full Version : PSSliderSpecifier minimum/maximumValueImages




RossOliver
Aug 4, 2008, 06:18 PM
Hey,

I've been baffled by this for a few weeks now and I just can't figure out how to get the minimum/maximumValueImage to appear for a Settings.bundle PSSliderSpecifier.

I add a correctly sized png image to my MyProg/Images group, then put the filename into the minimum/maximumValueImage option of my Settings.bundle Root.plist file:


<dict>
<key>Type</key>
<string>PSSliderSpecifier</string>
<key>Key</key>
<string>my_preference</string>
<key>DefaultValue</key>
<integer>15</integer>
<key>MinimumValue</key>
<integer>1</integer>
<key>MaximumValue</key>
<integer>60</integer>
<key>MinimumValueImage</key>
<string>myMinimumImage.png</string>
<key>MaximumValueImage</key>
<string>myMaximumImage.png</string>
</dict>


I can't understand where I can be going wrong - I've tried resetting the iPhone Simulator and that doesn't appear to make a difference... I also have the latest iPhone SDK.

If anyone can help me out I would appreciate it :)

Thanks for your time,

-Ross



RossOliver
Aug 6, 2008, 02:10 AM
Any ideas? Has anyone managed to get a minimum/maximumValueImage for a PSSliderSpecifier working?

tranquility
Sep 15, 2008, 02:09 PM
To get the MinimumValueImage and MaximumValueImage to work with PSSliderSpecifier, I had to open the Settings.bundle in the Finder using "Show Package Contents" and copy the png files in there.

Size didn't seem to make a difference, smaller ones worked OK. The image files need to be in the Settings.bundle. I could not get them in there using Xcode, had to do it by hand.

RossOliver
Sep 15, 2008, 02:22 PM
To get the MinimumValueImage and MaximumValueImage to work with PSSliderSpecifier, I had to open the Settings.bundle in the Finder using "Show Package Contents" and copy the png files in there.

Size didn't seem to make a difference, smaller ones worked OK. The image files need to be in the Settings.bundle. I could not get them in there using Xcode, had to do it by hand.

Ah, yea I discovered the same thing :) - was a bit of a pain really... I would have thought it would be possible from within XCode :confused:

-Ross