PDA

View Full Version : using hd cables with ipod




aaronthomas
Oct 24, 2008, 08:36 PM
so im using handbrake snapshot on ipod hi rez and using the hd cables for a hd tv and the picture is jumpy like there are frames missing.. anybody have any idea why?



aaronthomas
Oct 25, 2008, 10:24 AM
OK... so is it a bad thing to bump up the bit rate to 2500 using the ipod hi rez setting in handbrake snapshot 3? Just wondering if that could be my issue?

aaronthomas
Oct 25, 2008, 10:53 PM
revised my question