PDA

View Full Version : Removing Plugins in Logic




thewright1
Nov 24, 2008, 05:32 PM
Hey Guys,

I'm running into a bit of a problem here, this seems like it would be simple to accomplish but I can't figure it out.

In Logic Pro 8, I've added an echo plug-in to one of my tracks. Now I want to remove it, but can't figure out how... Can someone help me out?



thewright1
Nov 24, 2008, 07:12 PM
OK, I'm officially an idiot. If you click down on the plugin you no longer want, you'll get the option to remove it (by selecting "No Send"). That'll do it.

UraRonin
Feb 24, 2011, 11:31 AM
Ive had the same problem since i instaled it, called apple for support but they didnt know either, please help, it has been months since i have the same problem

Luap
Feb 24, 2011, 11:36 AM
Ive had the same problem since i instaled it, called apple for support but they didnt know either, please help, it has been months since i have the same problem

The same problem, but the same solution he posted didn't work? :confused:

Mac Composer
Feb 25, 2011, 12:41 PM
Just click and hold on the plugin name in the channel strip, when the pulldown menu appears choose "no plugin"