PDA

View Full Version : Apple TV 2.5" to 3.5" HD Clone




StealthRT
Aug 19, 2009, 10:42 PM
Hey all.

I am looking for someone who would be nice enough to help me out with a problem. I do not own a mac and therefore i am unable to copy my :apple: TV 40gb HD to a 3.5" SATA HD.

For those of you who have successfully copied their :apple: TV 2.5" HD to a Sata drive, please PM me or post back in this forum if you could possibly help me by having me send you my 2.5" HD and Sata drive and cloning it for me.

Thanks again for taking the time to read this post,

David :)



DoFoT9
Aug 20, 2009, 06:18 AM
can i ask why you would want to do this??

i highly doubt you would want to send it over to australia and back :p wouldnt be worth it.

you do not need a mac to do this, there are work arounds on a PC computer.

StealthRT
Aug 20, 2009, 02:41 PM
can i ask why you would want to do this??

i highly doubt you would want to send it over to australia and back :p wouldnt be worth it.

you do not need a mac to do this, there are work arounds on a PC computer.

Please do tell, DoFoT9...

David

DoFoT9
Aug 20, 2009, 03:59 PM
Please do tell, DoFoT9...

David

there is a program called MacDrive that you install to your PC, it lets the computer read&write Mac partitions/drives.

all it would take is for you to install this program, then find suitable cloning software for it and you can do it on whatever computer you like :D

StealthRT
Aug 21, 2009, 01:39 PM
there is a program called MacDrive that you install to your PC, it lets the computer read&write Mac partitions/drives.

all it would take is for you to install this program, then find suitable cloning software for it and you can do it on whatever computer you like :D

Ah, ok. Well i will look into getting that program then. Thanks DoFoT9! :)

David