PDA

View Full Version : YouTube Trouble




CoachStall
Aug 25, 2009, 11:46 AM
I have a 3G on 3.0, jailbroken and cracked. Use CBW Edge.

I can load the YouTube App, but when i try to watch a video i get the message,

"The Server is not currently configure"

How do i solve this problem?

:confused:



uaecasher
Aug 26, 2009, 09:34 AM
have a 3G on 3.0, jailbroken and cracked. Use CBW Edge.

I can load the YouTube App, but when i try to watch a video i get the message,

"The Server is not currently configure"

How do i solve this problem?

:confused:

not sure but I think you must set date correct

CoachStall
Aug 26, 2009, 09:36 AM
not sure but I think you must set date correct

Set date correct?
Where/how do i do that?

xlii
Aug 27, 2009, 08:04 AM
I don't have the answer, but to isolate the problem can you access youtube and run a video if you start up youtube from safari.

So

safari --> www.youtube.com --> load a video

If that works, you know it is only the youtube app that is broken on your iPhone.

CoachStall
Aug 27, 2009, 08:38 AM
I don't have the answer, but to isolate the problem can you access youtube and run a video if you start up youtube from safari.

So

safari --> www.youtube.com --> load a video

If that works, you know it is only the youtube app that is broken on your iPhone.

Thanks, i will certainly try this out!

CoachStall
Aug 27, 2009, 09:58 AM
The website gives the same error message as the App does!

:mad:

CoachStall
Aug 28, 2009, 02:35 PM
WHat about a message that says "This movie format is not supported"

Is there an update or anything else i need to get?