PDA

View Full Version : crucial ram


freddy11
Jul 13, 2004, 09:43 AM
I just did a search for a coupon code to use when ordering from Crucial. It turned up the one I remembered seeing. It is dated last Sept. Any idea if it is still valid?

Celeron
Jul 13, 2004, 09:46 AM
You can always go to www.crucial.com/partners to save an extra 5%.

SilentPanda
Jul 13, 2004, 09:48 AM
That link doesn't work... I searched for some codes this morning (as I was ordering RAM for a PB)... I came up with nothing... good luck!

Celeron
Jul 13, 2004, 09:54 AM
Wow, my bad. That link has been good for the last 4 years, at least.

Chip NoVaMac
Jul 13, 2004, 10:11 AM
You may also want to look at OWC. A couple months ago they had better pricing on the 1gb memory module than Crucial (even after the coupon).

Toeknee
Jul 13, 2004, 10:54 AM
Yeah OWC has the 1GB stick at $294.99. Its dropped in the past couple months. Ive been using OWC RAM for a while and its of great quality.

Chip NoVaMac
Jul 13, 2004, 10:59 AM
Yeah OWC has the 1GB stick at $294.99. Its dropped in the past couple months. Ive been using OWC RAM for a while and its of great quality.

I opted to go with the Samsung memory 1gb at $359 since it is said that this is the memory that Apple uses.

freddy11
Jul 13, 2004, 02:09 PM
Thanks for the info guys. Another question if I may. I have a 17" imac 1ghz and I am wondering if anybody has actually put a gig stick of ram in theirs. I see that transintl's site says that you can. But crucial still says 1 gig total. Just wondering. Thanks.

Koodauw
Jul 13, 2004, 02:22 PM
I believe the coupon is BBUSERGROUP it saves you 5% or something.

SilentPanda
Jul 13, 2004, 02:26 PM
I believe the coupon is BBUSERGROUP it saves you 5% or something.

Nope... tried that this morning... invalid.

micvog
Jul 13, 2004, 05:11 PM
Nope... tried that this morning... invalid.

FYI... BBUSERGROUP was the right code and it worked for me in late May. Crucial must have deactivated it since. :mad:

Toeknee
Jul 13, 2004, 09:36 PM
Thanks for the info guys. Another question if I may. I have a 17" imac 1ghz and I am wondering if anybody has actually put a gig stick of ram in theirs. I see that transintl's site says that you can. But crucial still says 1 gig total. Just wondering. Thanks.

Yeah according to MacTracker you are able to put a 1gig stick in the iMac, it should be able to hold 1.5 GB. I say go ahead and put in the stick :)