PDA

View Full Version : Question Regarding Dual Monitor in Panther


entropybran
Oct 18, 2004, 12:07 PM
Does the Geforce 4 MX AGP support a dual monitor setup? If not, can someone suggest a decent card that does?

thanks,

Bran

Chaszmyr
Oct 18, 2004, 12:10 PM
Are we talking about a PowerMac here? G5? All PowerMac G5s support dual monitors. I do not believe the low-end cards in PowerMac G4s did, but I don't remember what kind of cards those were.

entropybran
Oct 18, 2004, 12:31 PM
Are we talking about a PowerMac here? G5? All PowerMac G5s support dual monitors. I do not believe the low-end cards in PowerMac G4s did, but I don't remember what kind of cards those were.


Its a Sawtooth g4 with a 1.0 ghz Powerlogixs CPU upgrade

bran

Chaszmyr
Oct 18, 2004, 12:34 PM
(I'm assuming you don't already have the card, because if you do, the easy way to find out is just to look at the card and see if it has 2 video out ports or one)

EDIT: Take edesignuk's word for it :p

edesignuk
Oct 18, 2004, 12:35 PM
Yes it does, I've been running dualies off a 64MB GF4MX for years in my Quicksilver.

entropybran
Oct 18, 2004, 12:41 PM
Yes it does, I've been running dualies off a 64MB GF4MX for years in my Quicksilver.
.
Rock on! Thanks guys!

bran