Go Back   MacRumors Forums > Special Interests > Mac and PC Games

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jan 2, 2011, 11:09 AM   #1
e5volcano
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2010
Anyone here play MW2 or Black Ops on iMac through Boot Camp?

How is the performance you get and what specs do you have?

I am thinking about buying Black Ops or MW2 (leaning toward Black Ops since I already have MW2 on console) and I have a new iMac 27 inch
3.2GHz Intel Core i3
ATI Radeon HD 5670 with 512MB
12GB RAM

Thanks
e5volcano is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 2, 2011, 12:08 PM   #2
DKfraDK
macrumors newbie
 
Join Date: Jan 2010
I have a Windows 7 bootcamp partition on my 27" iMac from last year.
It is the 2.66 i5 quad core, with the raedeon 4850

I play it in 1920x1080 with "recommended" settings. Which i actually think is max in everything.

It's a very good game IMO
DKfraDK is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 2, 2011, 07:22 PM   #3
trsnrtr
macrumors 6502
 
Join Date: Nov 2009
Location: Central Illinois, USA
Quote:
Originally Posted by DKfraDK View Post
I have a Windows 7 bootcamp partition on my 27" iMac from last year.
It is the 2.66 i5 quad core, with the raedeon 4850

I play it in 1920x1080 with "recommended" settings. Which i actually think is max in everything.

It's a very good game IMO
Same here. I play both on my 24" iMac, 2,93 GHz Intel Duo Core with 4 GB of Ram. No Problems.
trsnrtr is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 4, 2011, 03:10 PM   #4
iMacN00b
macrumors member
 
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by e5volcano View Post
How is the performance you get and what specs do you have?

I am thinking about buying Black Ops or MW2 (leaning toward Black Ops since I already have MW2 on console) and I have a new iMac 27 inch
3.2GHz Intel Core i3
ATI Radeon HD 5670 with 512MB
12GB RAM

Thanks
You should be OK, my i7 seems good & I have posted many videos and tests on iMac for both games in the link below.
__________________
----------->iMac gaming benchmark channel on Youtube<-----------
27" iMac i7 870 @ 2.93ghz; (Mid 2010)| iPad2 white WiFi| iPhone 4
iMacN00b is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 4, 2011, 04:24 PM   #5
peskaa
macrumors 68020
 
peskaa's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: London, UK
I play it on the 2009 Mac Pro in my signature, 27" ACD at native resolution (2560x1440) with it maxed out, nice and smooth. Your iMac will certainly play it, although you may have to settle for less AA and turn a few options down.
__________________
rMBP 15"(2012) 2.3 i7 | 16GB | 256GB | 650M
iMac 27"(2011) 3.1 i5 | 8GB | 1TB | 6970M
DS211j 2x2TB
peskaa is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 4, 2011, 10:28 PM   #6
MyDesktopBroke
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2007
I run MW2 on my 2010 MBP i7 with the 330. It runs with mostly high settings, x2AA, and 1280 rez perfectly except when there's a full game on the largest maps during tons of explosions.

It's a fun game, although I wish knifing wasn't so OP. I'd heard about the abundance of OMA Danger Close tubers, but I find it much more aggravating to put 4 bullets into someone at close range only to have them 1-shot me with a knife.
MyDesktopBroke is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 14, 2011, 05:45 PM   #7
buckers
macrumors 6502
 
Join Date: Aug 2010
Location: Anglesey, UK
Runs okay on my Late 2010 13" MacBook Air under Windows 7, despite the settings being pretty low, but on a rig like the one you're looking at I'd imagine you'd have no trouble
__________________
Mike B
Graduate Software Developer, UK
2012 iPad Mini 16GB Nokia Lumia 620 Windows 8.1 Desktop, Intel i5 x64, 8GB RAM
buckers is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 15, 2011, 09:33 AM   #8
Bacong
macrumors 68000
 
Bacong's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Westland, Michigan
Send a message via AIM to Bacong Send a message via MSN to Bacong
Quote:
Originally Posted by e5volcano View Post
How is the performance you get and what specs do you have?

I am thinking about buying Black Ops or MW2 (leaning toward Black Ops since I already have MW2 on console) and I have a new iMac 27 inch
3.2GHz Intel Core i3
ATI Radeon HD 5670 with 512MB
12GB RAM

Thanks
The graphics card is older with only 512 MB of video memory, so you're going to make some sacrifices. Not to mention blops is horrifically optimized. I play it on PC and enjoy it, but lots of people have issues.
__________________
iPhone 6 Plus | 128gb | Space Grey
PSN/Twitter: BaconDrips
Bacong is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 16, 2011, 06:38 AM   #9
singhy44
macrumors member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Manchester, UK
I played MW2 for a while under Boot Camp, Windows 7. Had it on native res (1920x1200) and middling settings, ran decently on my 24" iMac with 512MB nVidia.
__________________
White iPhone 4S 16GB on The One Plan iMac 24" 3.06Ghz, 4GB RAM, 8800M GTS 512MB; MacBook White 2.1 Ghz, 4GB RAM; Lacie 1TB HD Quadra; iPT 3G 32GB
singhy44 is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 4, 2012, 08:33 AM   #10
spyrmac
macrumors member
 
Join Date: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by trsnrtr View Post
Same here. I play both on my 24" iMac, 2,93 GHz Intel Duo Core with 4 GB of Ram. No Problems.
hi just registered
i have an early 2009 imac core 2duo 2.93 ghz 8gb ram NVIDIA GeForce GT 120 256 MB

i want to buy black ops from mac app store ( finally available )
https://itunes.apple.com/us/app/call...30221719?mt=12

is it going to play
it says we do NOT recommend playing on these unsupported chips ... etc .. GT 100 series
spyrmac is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 5, 2012, 11:52 AM   #11
cmonroe
macrumors member
 
Join Date: Jun 2012
After seeing that Black Ops II was designed with LG passive 3D in mind I at least had to give that a shot. Created a 30GB bootcamp partition on my retina MBP, plugged in an HDMI cable and off I went at max settings. If a retina MBP can do it I suspect a newer iMac will be just fine.
cmonroe is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 12, 2012, 06:15 AM   #12
spyrmac
macrumors member
 
Join Date: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by cmonroe View Post
After seeing that Black Ops II was designed with LG passive 3D in mind I at least had to give that a shot. Created a 30GB bootcamp partition on my retina MBP, plugged in an HDMI cable and off I went at max settings. If a retina MBP can do it I suspect a newer iMac will be just fine.
i don't have a newer iMac
i have an early 2009 imac with nvidia gt 120 205mb only
spyrmac is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 13, 2012, 10:12 AM   #13
hovscorpion12
macrumors 6502
 
Join Date: Sep 2011
Black Ops was released on the Mac App store by Apsyr games, but depending on your iMacs internals, you may or may not have the ability to play. (Bootcamp would help). Modern Warfare 2 is definite bootcamp. I tried to play it on my Macbook pro...Lagged like crazy.
hovscorpion12 is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 27, 2012, 09:12 PM   #14
walshy1009
macrumors newbie
 
Join Date: Dec 2012
I got the mid 2011 27 inch iMac with win 7 home premium and I got 16 GB's of ram with a AMD 1024 mb lowest range graphics card. Would that be alright running black ops2, mw3?
walshy1009 is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 28, 2012, 07:24 AM   #15
peskaa
macrumors 68020
 
peskaa's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: London, UK
Yes it will be fine under Bootcamp.
__________________
rMBP 15"(2012) 2.3 i7 | 16GB | 256GB | 650M
iMac 27"(2011) 3.1 i5 | 8GB | 1TB | 6970M
DS211j 2x2TB
peskaa is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Special Interests > Mac and PC Games

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can i play Black Ops 2 on my mac pro using bootcamp? mohithn Windows, Linux & Others on the Mac 1 May 25, 2013 03:21 AM
Should I install boot camp so I can play windows games? ugr Mac and PC Games 19 May 10, 2013 10:05 AM
Parallels - Play Black Ops II on Windows 7 (Direct X problem) YBthebest Mac Applications and Mac App Store 6 Apr 29, 2013 02:52 PM
OS X: Black ops (mac app store) on early 2009 24'' iMac spyrmac Mac and PC Games 6 Dec 5, 2012 02:39 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 08:24 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC