Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > iOS 6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Sep 19, 2012, 06:27 PM   #151
thelink
macrumors regular
 
Join Date: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by ItouchMe View Post
Guys. Let us put our heads together here. Because this is not affecting everyone. List your device, if you restored from backup, or setup as a new device. There has to be something on common here.
I was on 5.1 before I upgraded over usb from itunes. I tried to connect to wifi and I received the log in web page.
Thats my story...
thelink is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:27 PM   #152
dmk1974
macrumors 68000
 
Join Date: Sep 2008
Same issue here. Having the problem on my son's iPod Touch 4th gen that I just updated as well as my iPhone 4S.

I had updated my iPhone 4S and my iPad at work today though and both had connected to my work network without any issues (around lunch time). At home, my iPad is connecting fine, but my iPhone 4S is not.

This is very strange. Why would a Wi-Fi Connection need to connect to Apple for anything anyhow???
__________________
2013 13" Retina MacBook Pro i5 2.4 ME865LL/A | iPad Mini Retina LTE 32GB Space Gray| iPhone 5s 64GB Space Gray | Apple TV3
dmk1974 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:27 PM   #153
elistan
macrumors 6502a
 
Join Date: Jun 2007
Location: Denver/Boulder, CO
Ditto. Using an Airport Extreme.

Edit - same issue when I enable my 2Wire's wifi.

Edit 2 - works for me now! I'm not exactly sure how. I changed the 2Wire's authentication from WPA2-PSK (AES) to WPA-PSK (TKIP) and it worked. Then I went back to my Airport Extreme connection, and that worked to.

Last edited by elistan; Sep 19, 2012 at 06:34 PM.
elistan is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:27 PM   #154
cvasquez77
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by crisss1205 View Post
I came here exactly to post that link.
Does anyone know if iOS 5 uses the same file and if iOS 5 devices are also having the problem?
I'm having the problem on my iPhone 4 (iOS 6) which I updated this morning. I wasn't having the problem right after I updated though.

I have an iPad 1 (wifi only - iOS 5) and it is working fine.

It was working fine at school (where I have to log on to wifi via their website) and earlier when I was at home through my wifi (airport). I'm home again and it's not working


Last edited by cvasquez77; Sep 19, 2012 at 06:34 PM.
cvasquez77 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:28 PM   #155
TJ61
macrumors 6502a
 
Join Date: Nov 2011
Possible interim fix for some:

If your router has a guest access (Linksys 3200, here), the guest access is allowing me to connect. It has it's own web page for entering a password, so perhaps that's how it's getting around the Apple.com page.

Otherwise, me too.

Regards,
Tom
TJ61 is offline   1 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:28 PM   #156
adztaylor
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Location: Preston, UK
Send a message via MSN to adztaylor
I have just started experiencing this! Highly annoying. My iPad 2 is fine but my iPhone 4 just won't connect. Keeps going to apple.com. I updated a few hours ago but this problem has only just occurred. Anyone found a solution yet?
adztaylor is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:28 PM   #157
voyagerd
macrumors 65816
 
voyagerd's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Folsom, CA
Send a message via AIM to voyagerd Send a message via MSN to voyagerd Send a message via Yahoo to voyagerd Send a message via Skype™ to voyagerd
Strange, this didn't start until an after it was released.
__________________
15" MacBook Pro / 2.6GHz C2D / 4GB / 750GB SSHD / 8600M GT
SR-2 Hackintosh / Dual Intel® Xeon® X5680@4.3GHz / 48GB RAM / 2x 480GB Intel SSDs / GeForce GTX 780
64GB iPhone 5S, 120GB iPod Classic
voyagerd is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:28 PM   #158
turangb
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2012
So, if it's not an iOS6 Problem per se should we restore or wait? Anyone with iOS5.x having the same issue?
turangb is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:28 PM   #159
Martyrd0m
macrumors regular
 
Join Date: Jun 2010
Location: NJ
This is so strange. Airport Utility wont even show my router on either my iPad 3 or 4S. Apple better double time a fix with less then 48 hours before over 2 million new iPhones are set to be delivered.
__________________
iMac 27" 2.7ghz with 27" TB Display iPad 32 GB 4G iPhone 5 64 GB Macbook Pro 13.3" 2.4 ghz
Martyrd0m is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:28 PM   #160
RxMac
macrumors 6502
 
Join Date: Sep 2008
This is happening on all of my iOS6 devices. Even trying to do it on my MacBook Pro that is updated to 10.8.2..... I have reset all routers and access points and its still doing it. Note: it was not doing this until late today, I've been running betas and never had the problem.
RxMac is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:28 PM   #161
Fatboy71
macrumors 6502a
 
Fatboy71's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: UK
Quote:
Originally Posted by dtbratt View Post
I try to connect my iphone and my wifes iphone to our wifi and after it connects. It opens Safari and loads Apple.com with Log In in the header?

This is weird!
I'm getting the same problem.
__________________
iMac Late 2012, 2.9GHz Quad-Core Intel Core i5, 1TB Fusion Drive, NVIDIAGeFrc GTX660M 512M GDDR5, 24GB ram
iPhone 6 Plus 64GB Space Grey, iPad Air 32GB
Fatboy71 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:28 PM   #162
bigroot
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2007
Same problem here. Out is how i am flipping right now.
bigroot is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:28 PM   #163
InTheAir
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2008
WIFI works on my first 4S that I updated, but doesn't work for the remaining (2) 4S's.
InTheAir is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:28 PM   #164
Yester5
macrumors regular
 
Join Date: Nov 2009
I'm glad it's nothing that I did.
Worked fine since update, now, same problem as everyone else....
Yester5 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:29 PM   #165
Jacob1447
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2010
Same issue for me. Worked for about a half hour on the two iPods that were updated and then didn't work. My other iOS 5 devises all work fine along with my computer.
__________________
13" Macbook Pro, 16GB 1G iPod touch, 8GB 2G iPod touch
Jacob1447 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:29 PM   #166
hwojtek
macrumors 6502a
 
Join Date: Jan 2008
Location: A small rural village in western Poland
I can not believe some ****ing idiot has based all this funky "easy wifi login" on a webpage that got ****ing removed!!!! Now I have three devices technically unusable (no 3G in my rural area).
__________________
Wojtek
More Macs than I can count, really. Like 20 or so...
hwojtek is offline   1 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:29 PM   #167
vawolf
macrumors member
 
Join Date: Jun 2004
Quote:
Originally Posted by dtbratt View Post
I try to connect my iphone and my wifes iphone to our wifi and after it connects. It opens Safari and loads Apple.com with Log In in the header?

This is weird!
This is exactly the problem I am having. I should add that I am trying to connect to a 1TB Time Capsule. My Macbook Air connects just fine to it though.
vawolf is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:29 PM   #168
albeik
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2003
Up vote this guy!

Quote:
Originally Posted by crisss1205 View Post
Here is what is going on. Ever since iOS 4(?) there has been a feature where if you connect to a WiFi network it will try to ping this site:http://www.apple.com/library/test/success.html

If it is a success then it lets you connect, if it is not a success the phone trys to bring up what would be a Login page for corporate wifi networks. Example, public access points that have a login page, etc.

It seems that some moron at Apple deleted the file located at http://www.apple.com/library/test/success.html and that is why it is not working.

This is not an iOS 6 issue but rather a problem with Apple's website.

Rebooting your phone will not help, nothing will help until Apple fixes the problem on their end.
__________________
"Quality is not a function of time spent, but a function of the effectiveness of the effort."
albeik is offline   5 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:29 PM   #169
pittpanthersfan
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2009
Getting this on my iPad 2. It looks like a login screen that you would see when trying to connect to a coffeehouse wifi point.

Very odd.
pittpanthersfan is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:29 PM   #170
dias2222
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by WordMasterRice View Post
Why the **** are my devices going to an apple website when I connect to my local wifi in the first place?
i was also wondering the same thing....
is iOS 6 watching us?
i think steeve would never release an iOS with suck a problem.
thats a shame
dias2222 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:30 PM   #171
bruleke
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2009
Location: 127.0.0.1
YOUTUBE: Y U NO PUT COMMA AND DOT IN THE VIEWS' COUNT???

Seriously, you have to stop, read again and think if its "million" or "thousands" of views.

Of course this has everything to do with this thread.
bruleke is offline   1 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:30 PM   #172
BizProf
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2011
Same -- IP4S, AEBS, IOS6...

Wish I had seen this thread before updating
__________________
Lots of Macs, iPods, & iPhones
BizProf is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:30 PM   #173
Patriot24
macrumors 68020
 
Patriot24's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Phoenix, AZ
__________________
If you found this post to be insightful, read more at Thirty-Nine A.
Patriot24 is offline   5 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:30 PM   #174
Wise87
macrumors regular
 
Join Date: Jun 2010
Location: N.W. Florida
Add me to the list. New iPad is working fine but iPhone 4 is not working.
Wise87 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 19, 2012, 06:30 PM   #175
Nilla Wafer
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2012
Location: Lubbock, TX
iPad 3 is working fine (for now) but my iPhone wifi connection is down. Hope they get this fixed soon and before the iPhone 5 is out.
Nilla Wafer is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > iOS 6

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPhone: 7.05 known wifi sync issue resolved in 7.1? Adamsappel iOS 7 6 Mar 12, 2014 05:51 AM
Does iOS 7 fix the 4S Wifi problem? DaveTheRave iOS 7 9 Sep 29, 2013 08:24 PM
iPhone: [RESOLVED] Upgrade iOS 4.3.2 to Newer iOS - Completely Confused DX SpikyiOS3 Jailbreaks and iOS Hacks 17 Apr 7, 2013 01:12 PM
iOS 6.1 Bluetooth Resolved? boto iOS 6 13 Mar 13, 2013 08:18 AM
Resolved: IOS 6.1 installation problem iPhone 4 - RESOLVED Adam7 iOS 6 3 Jan 29, 2013 04:09 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 12:36 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC