Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jan 14, 2013, 09:11 AM   #1
jkfyoung0
macrumors newbie
 
Join Date: Jan 2013
iDVD, movie loops in preview, but not on burned disc

Hi all,

I searched, but couldn't find this particular issue discussed earlier.

In iDVD 7, I'm trying to create a looping DVD that auto plays upon insertion, and bumping up against an odd problem. My movie loops just fine in the preview, but not on the finished disc. I have selected Loop from the settings menu and I also made sure the loop option was checked in the Advanced menu, so I'm at a loss. Has anybody else experienced the same? How'd you solve the problemo?

Thankya in advance.
Jay
jkfyoung0 is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 14, 2013, 10:04 AM   #2
jkfyoung0
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Jan 2013
Problemo solved

Well, looks like I've figured it out. Posting the solution, just in case some future poor schmuck runs into the same roadblock.

In the map screen I set the movie to loop, and then dragged it to the autoplay square. Unfortunately, when you do that, it doesn't bring the loop setting along for the ride. (WTF, iDVD? Seriously?) You have to highlight the autoplay version and set it to loop, as well.

May dog have mercy on our souls.
Jay
jkfyoung0 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:27 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC