Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPad > iPad Tips, Help and Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jan 27, 2013, 08:27 PM   #1
kathryne_B
macrumors member
 
Join Date: Mar 2005
Location: CA
Why is iPad doing this?

Hello everyone,

Ok here is the thing. I basically get on the net using my iPad via AT&T. I can access everything, except for this one board. If I am at home using the wifi connection, I have no problem whatsoever, but the minute I disconnect and use AT&T, when I try to login to the board, I get an error message, telling me I need to use my screen name and password. I've tried and tried, but w/o success. So, basically, I can't get into that board if I'm on the road. I went to the help forum at the board I'm trying to connect and someone there told me that it the board cookie issue and AT&T conflicting with each other. I tried contacting AT&T, but they make it so difficult to get an answer. Would anyone here happen to know a work-around this problem or how I can resolve this? I'd be much obliged. TIA!
__________________
Kathryne
kathryne_B is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 28, 2013, 06:42 PM   #2
HazyCloud
macrumors 68030
 
HazyCloud's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
This may seem easy, but have you tried telling your iPad to accept all cookies?

Settings>Safari>Accept Cookies>Always.
__________________
If you have a question about my post, quote me so I am notified and can easily reply to you.
HazyCloud is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 29, 2013, 12:26 AM   #3
kathryne_B
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Mar 2005
Location: CA
Quote:
Originally Posted by HazyCloud View Post
This may seem easy, but have you tried telling your iPad to accept all cookies?

Settings>Safari>Accept Cookies>Always.
Hey HazyClould, thank you for answering my post. Yes, I have the box checked on my iPad telling it to accept all cookies. Thanx again.
__________________
Kathryne
kathryne_B is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 29, 2013, 12:54 AM   #4
HazyCloud
macrumors 68030
 
HazyCloud's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by kathryne_B View Post
Hey HazyClould, thank you for answering my post. Yes, I have the box checked on my iPad telling it to accept all cookies. Thanx again.
Have you tried using a different browser like Chrome or Mercury? If those don't work, I'm not not sure what else to try.

Last edited by HazyCloud; Jan 29, 2013 at 01:07 AM. Reason: Typo
HazyCloud is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 29, 2013, 01:04 AM   #5
Gav2k
macrumors 601
 
Gav2k's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Have you tried using another wifi network?
Gav2k is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 29, 2013, 01:08 AM   #6
HazyCloud
macrumors 68030
 
HazyCloud's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by Gav2k View Post
Have you tried using another wifi network?
It works on Wi-Fi, just not AT&T's network. This may be an issue that can't be fixed.
HazyCloud is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 29, 2013, 01:12 AM   #7
Gav2k
macrumors 601
 
Gav2k's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Quote:
Originally Posted by HazyCloud View Post
It works on Wi-Fi, just not AT&T's network. This may be an issue that can't be fixed.
Apologies I miss read. Have you tried calling AT&T ?

Over here a phone or iPad will be blocked depending on network for certain content.
Gav2k is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 29, 2013, 01:13 AM   #8
Comeagain?
macrumors 68020
 
Comeagain?'s Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Spokane, WA
Do you have an AT&T phone you could use? Either yours or a friends? Just to see if it is AT&Ts network.
__________________
Questions? MRoogle it!
Current iOS 8 "All the little things!"
MR Scavenger Score: 1
Comeagain? is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 20, 2013, 01:30 PM   #9
kathryne_B
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Mar 2005
Location: CA
Quote:
Originally Posted by Comeagain? View Post
Do you have an AT&T phone you could use? Either yours or a friends? Just to see if it is AT&Ts network.
Thanx all for all your help. I'm sorry I'm late in posting this. It had to do with AT&T. I wrote to them and they fixed whatever was interfering with my being able to get on. I can get on using my iPad. Have a great day all! Thanx again!
__________________
Kathryne
kathryne_B is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPad > iPad Tips, Help and Troubleshooting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apple Launching Updated iPad Air in 2014, No 12.9-Inch iPad or New iPad Mini Until 2015 MacRumors MacRumors.com News Discussion 209 Jul 15, 2014 09:33 AM
All iPads: Upgrade from 3rd iPad to iPad Air, new iPad mini or wait for next iPads? Sven11 iPad 32 Oct 23, 2013 02:55 PM
Apple Drops Refurbished iPad Prices, iPad Mini Now Available for $249, iPad 4 for $379 MacRumors iOS Blog Discussion 16 Oct 23, 2013 09:53 AM
iPad Mini: iPad 5 And Retina iPad Mini Will Be Announced October 22. 13" iPad Maxi In The Works. vmaniqui iPad 1 Oct 9, 2013 03:51 PM
Trouble deciding: iPad mini vs iPad 2 vs Retina iPad? Do NOT get an iPad 2. ThatsMeRight iPad 27 Oct 28, 2012 02:26 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 04:08 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC