Go Back   MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jan 13, 2013, 11:46 PM   #1
nizmoz
Banned
 
Join Date: Jul 2008
Tapatalk stopped working

Tapatalk has stopped working here and not pulling anything up anymore on any of my devices. Other sites still work fine just not this one and I use it heavily.
nizmoz is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 13, 2013, 11:51 PM   #2
justperry
macrumors 603
 
justperry's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: 7 Km South of an active upside down (boat) volcano.
Something has changed in the last few minutes, quotes are also not working on the regular site, I also started a thread about it in Feedback, I think Arn changed something.
justperry is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 14, 2013, 02:58 AM   #3
arn
macrumors god
 
arn's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Send a message via AIM to arn
Quote:
Originally Posted by nizmoz View Post
Tapatalk has stopped working here and not pulling anything up anymore on any of my devices. Other sites still work fine just not this one and I use it heavily.
Quote:
Originally Posted by justperry View Post
Something has changed in the last few minutes, quotes are also not working on the regular site, I also started a thread about it in Feedback, I think Arn changed something.
There was a short lived issue.

Things should be back to normal.

arn
arn is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 14, 2013, 10:31 PM   #4
nizmoz
Thread Starter
Banned
 
Join Date: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by arn View Post
There was a short lived issue.

Things should be back to normal.

arn
Still not showing me updated subscribed threads. :/
nizmoz is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 15, 2013, 12:10 AM   #5
arn
macrumors god
 
arn's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Send a message via AIM to arn
Quote:
Originally Posted by nizmoz View Post
Still not showing me updated subscribed threads. :/
email me a screenshot

arn@normalkid.com

arn
arn is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 21, 2013, 04:25 AM   #6
\-V-/
macrumors 65816
 
\-V-/'s Avatar
 
Join Date: May 2012
I can't get anything to show whatsoever on this site, so I stopped bothering. No participated, no unread, no anything. I can't even browse the forums through navigating with Tapatalk. It's a shame. =\
\-V-/ is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 21, 2013, 06:19 AM   #7
SandboxGeneral
Moderator
 
SandboxGeneral's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: The New World
Quote:
Originally Posted by \-V-/ View Post
I can't get anything to show whatsoever on this site, so I stopped bothering. No participated, no unread, no anything. I can't even browse the forums through navigating with Tapatalk. It's a shame. =\
It's working fine for me. Perhaps try removing your MacRumors account from it and re-adding it. If that doesn't work, try deleting the app altogether and reinstalling it.
__________________
SandboxGeneral is online now   1 Reply With Quote
Old Feb 21, 2013, 09:41 AM   #8
Comeagain?
macrumors 68020
 
Comeagain?'s Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Spokane, WA
Posting from Tapatalk now. May e you should also try clearing the Tapatalk Cache under Settings.
__________________
Questions? MRoogle it!
Current iOS 8 "All the little things!"
MR Scavenger Score: 1
Comeagain? is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 21, 2013, 11:43 AM   #9
\-V-/
macrumors 65816
 
\-V-/'s Avatar
 
Join Date: May 2012
Quote:
Originally Posted by SandboxGeneral View Post
It's working fine for me. Perhaps try removing your MacRumors account from it and re-adding it. If that doesn't work, try deleting the app altogether and reinstalling it.
I have... about 100 million times... on both Tapatalk and Tapatalk 2.


Quote:
Originally Posted by Comeagain? View Post
Posting from Tapatalk now. May e you should also try clearing the Tapatalk Cache under Settings.
See above. Nothing works. =\
\-V-/ is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 21, 2013, 12:49 PM   #10
nizmoz
Thread Starter
Banned
 
Join Date: Jul 2008
I fixed mine earlier when I found that if you have it check your PM's or updates from the forums as notifications it clears all unread each time. TURN ALL NOTIFICATIONS off for the forums in tapatalk and the problem will stop and it will work as it should.
nizmoz is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 21, 2013, 04:01 PM   #11
\-V-/
macrumors 65816
 
\-V-/'s Avatar
 
Join Date: May 2012
Quote:
Originally Posted by nizmoz View Post
I fixed mine earlier when I found that if you have it check your PM's or updates from the forums as notifications it clears all unread each time. TURN ALL NOTIFICATIONS off for the forums in tapatalk and the problem will stop and it will work as it should.
The forums work okay in Tapatalk, but they don't at all with the new Tapatalk 2... even with your suggestion.
\-V-/ is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 22, 2013, 11:43 AM   #12
SandboxGeneral
Moderator
 
SandboxGeneral's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: The New World
Quote:
Originally Posted by \-V-/ View Post
The forums work okay in Tapatalk, but they don't at all with the new Tapatalk 2... even with your suggestion.
Okay, so this makes a little more sense. Regular Tapatalk for iPhone works for me and you. Tapatalk HD for iPad works for me, do you have that too?

I didn't even know there was a Tapatalk 2 for iPhone until this thread. Looking at the screenshots, it appears similar to Tapatalk HD.
__________________
SandboxGeneral is online now   1 Reply With Quote
Old Feb 28, 2013, 01:10 AM   #13
\-V-/
macrumors 65816
 
\-V-/'s Avatar
 
Join Date: May 2012
Quote:
Originally Posted by SandboxGeneral View Post
Okay, so this makes a little more sense. Regular Tapatalk for iPhone works for me and you. Tapatalk HD for iPad works for me, do you have that too?

I didn't even know there was a Tapatalk 2 for iPhone until this thread. Looking at the screenshots, it appears similar to Tapatalk HD.
It didn't come out that long ago for iPhone and it's been out for like 6 months on Android. I think the site just needs to update their Tapatalk support. Every other site I go to but this one works flawlessly with the new version of Tapatalk. I don't mind using the original Tapatalk by any means, just letting you know there is, in fact, a new version of Tapatalk... and that this site isn't compatible.
\-V-/ is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 28, 2013, 01:18 AM   #14
Comeagain?
macrumors 68020
 
Comeagain?'s Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Spokane, WA
Quote:
Originally Posted by \-V-/ View Post
... there is, in fact, a new version of Tapatalk... and that this site isn't compatible.
I don't mean to argue, but that's not true. I'm using Tapatalk right now. Tapatalk 2, most recent update, ios 6, iPhone 5.
__________________
Questions? MRoogle it!
Current iOS 8 "All the little things!"
MR Scavenger Score: 1
Comeagain? is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 28, 2013, 01:21 AM   #15
\-V-/
macrumors 65816
 
\-V-/'s Avatar
 
Join Date: May 2012
Quote:
Originally Posted by Comeagain? View Post
I don't mean to argue, but that's not true. I'm using Tapatalk right now. Tapatalk 2, most recent update, ios 6, iPhone 5.
I'm glad it's working for you, but that's not helping me. I've re-installed it a hundred times... I've also installed it on a freshly restored iPhone 5 with iOS 6... and nada. All other forums are working perfectly except this one. It works okay with the original Tapatalk, just not Tapatalk 2. I've emptied the cache a million times, logged out and in a million times... nothing. Not making up the problem, but this is the only forum in which I cannot use with Tapatalk 2.

I can't even use the Forums option to browse the forums... it just comes back with an error.

Thumb resize.

Thumb resize.

Thumb resize.

Thumb resize.

And when using the Forums feature to browse it just stays stuck loading...

Thumb resize.

Last edited by stridemat; Feb 28, 2013 at 01:55 AM. Reason: Please use TIMG instead of IMG when posting large images
\-V-/ is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 28, 2013, 06:49 AM   #16
SandboxGeneral
Moderator
 
SandboxGeneral's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: The New World
Quote:
Originally Posted by \-V-/ View Post
I'm glad it's working for you, but that's not helping me. I've re-installed it a hundred times... I've also installed it on a freshly restored iPhone 5 with iOS 6... and nada. All other forums are working perfectly except this one. It works okay with the original Tapatalk, just not Tapatalk 2. I've emptied the cache a million times, logged out and in a million times... nothing. Not making up the problem, but this is the only forum in which I cannot use with Tapatalk 2.

I can't even use the Forums option to browse the forums... it just comes back with an error.
I just spent the $3.99 to buy the app so I could try and replicate your problem. Unfortunately [for you] it's working just fine for me.

However, I will bring this up to one of the admins and ask them to double-check the forum plugin to see if there is anything that can be adjusted for you.

Just to check, are you logging into Tapatalk 2 with a Tapatalk ID and then also logged into the MacRumors forum with your account?

Also, what city/country are you in? Maybe there is a problem at a local cdn server near you.

__________________
SandboxGeneral is online now   1 Reply With Quote
Old Feb 28, 2013, 11:27 AM   #17
\-V-/
macrumors 65816
 
\-V-/'s Avatar
 
Join Date: May 2012
Quote:
Originally Posted by SandboxGeneral View Post
I just spent the $3.99 to buy the app so I could try and replicate your problem. Unfortunately [for you] it's working just fine for me.

However, I will bring this up to one of the admins and ask them to double-check the forum plugin to see if there is anything that can be adjusted for you.

Just to check, are you logging into Tapatalk 2 with a Tapatalk ID and then also logged into the MacRumors forum with your account?

Also, what city/country are you in? Maybe there is a problem at a local cdn server near you.

Image
I've been logged in with a Tapatalk ID while logged into the site... logged in with a Tapatalk ID while not logged into the site... logged into the site with Tapatalk without being logged in with a Tapatalk ID... and every other combination thereof... maybe I'm just immensely unfortunate. Also.. with all of these combinations... every other forum I go to works just fine. I don't see why my location would matter when the original Tapatalk works just fine, regardless of how I log in.

I'm not mad or anything, I just find it bizarre.
\-V-/ is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 28, 2013, 11:30 AM   #18
SandboxGeneral
Moderator
 
SandboxGeneral's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: The New World
Quote:
Originally Posted by \-V-/ View Post
I've been logged in with a Tapatalk ID while logged into the site... logged in with a Tapatalk ID while not logged into the site... logged into the site with Tapatalk without being logged in with a Tapatalk ID... and every other combination thereof... maybe I'm just immensely unfortunate. Also.. with all of these combinations... every other forum I go to works just fine. I don't see why my location would matter when the original Tapatalk works just fine, regardless of how I log in.

I'm not mad or anything, I just find it bizarre.
Yes it is bizarre. I'm replying to you from Tapatalk 2 right now.

Lets wait and see what the admins say once they look into it.
__________________
SandboxGeneral is online now   1 Reply With Quote
Old Feb 28, 2013, 11:32 AM   #19
\-V-/
macrumors 65816
 
\-V-/'s Avatar
 
Join Date: May 2012
Quote:
Originally Posted by SandboxGeneral View Post
Yes it is bizarre. I'm replying to you from Tapatalk 2 right now.
Yes... and I envy you... lol.


Quote:
Lets wait and see what the admins say once they look into it.
No problem. :]
\-V-/ is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 10, 2013, 12:02 PM   #20
\-V-/
macrumors 65816
 
\-V-/'s Avatar
 
Join Date: May 2012
Any word on this?
\-V-/ is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 10, 2013, 12:11 PM   #21
nizmoz
Thread Starter
Banned
 
Join Date: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by \-V-/ View Post
Any word on this?
Working fine for a while now.
nizmoz is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 10, 2013, 12:12 PM   #22
\-V-/
macrumors 65816
 
\-V-/'s Avatar
 
Join Date: May 2012
No, it isn't.
\-V-/ is offline   0 Reply With Quote


Reply
MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Keys 1-9 stopped working. CamoBear MacBook Pro 1 Sep 25, 2013 03:06 AM
iPhone: Forecast Stopped working? stunter2b Jailbreaks and iOS Hacks 6 Jun 2, 2013 12:05 PM
iPhone stopped working (Help!) brendong iPhone Tips, Help and Troubleshooting 3 Feb 23, 2013 07:10 PM
trackpad stopped working dancks OS X 7 Oct 22, 2012 10:03 AM
Gevey stopped working Up1012 iPhone Tips, Help and Troubleshooting 1 Aug 12, 2012 10:05 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 06:35 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC