Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Feb 1, 2013, 05:56 AM   #1
coolnitman
macrumors member
 
Join Date: Nov 2012
Does R-SIM 7 Work on iOS 6.1?

I have Sprint iPhone 4s which i am currently using on R-Sim 7, iOS Running:- 6.01.

I want to know whether this R-SIM 7 work on iOS 6.1? I'm planning to update my phone thats why and also i heard that GPP is working on iOS 6.1 but don't know about R-Sim 7 whether it works on iOS 6.1 or not.
coolnitman is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 7, 2013, 01:42 AM   #2
chalia
macrumors member
 
Join Date: Nov 2012
this will help

http://www.youtube.com/watch?v=KJkomcVs4Bg
chalia is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 7, 2013, 11:29 AM   #3
coolnitman
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Nov 2012
Updated to 6.1. Confirmed R-SIM 7 working on iOS 6.1
__________________
iPhone 5S 16GB
coolnitman is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 7, 2013, 12:23 PM   #4
Demonface
macrumors 6502a
 
Join Date: Mar 2012
Location: Jersey/Miami
Quote:
Originally Posted by coolnitman View Post
Updated to 6.1. Confirmed R-SIM 7 working on iOS 6.1
It does work but I've heard that alot of people are having trouble with it .
Demonface is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 7, 2013, 12:25 PM   #5
coolnitman
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by Demonface View Post
It does work but I've heard that alot of people are having trouble with it .
I'm using it on 6.1 and till now I haven't got any problems.
__________________
iPhone 5S 16GB
coolnitman is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 7, 2013, 12:34 PM   #6
shackq
macrumors newbie
 
Join Date: Feb 2013
Question

Quote:
Originally Posted by coolnitman View Post
I'm using it on 6.1 and till now I haven't got any problems.
Are you after jailbreak? Im asking because I already bought RSIM on ebay - and now to be honest Im confused >_<
shackq is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 7, 2013, 12:41 PM   #7
coolnitman
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by shackq View Post
Are you after jailbreak? Im asking because I already bought RSIM on ebay - and now to be honest Im confused >_<
I used it on iOS 6.1 for 2 days before jailbrake release and have not got any problem.

Used it for a month on iOS 6.0.1 before and trust me I have not experienced signal loss or any kind of issue.
__________________
iPhone 5S 16GB
coolnitman is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 23, 2013, 10:03 AM   #8
ammarkr
macrumors newbie
 
Join Date: Jan 2013
Anyone tried using r-sim 7 or r-sim 7+ on an iPhone 5 (iOS 6.1.2)? Does it work?
ammarkr is offline   0 Reply With Quote
Old May 18, 2013, 11:27 AM   #9
Dockush123
macrumors newbie
 
Join Date: May 2013
I have an Iphone 5 6.1.3 locked to ireland hutchinson 3. I put in RSIM-7 no luck it says no sim. Any solutions?
Dockush123 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will Unlocked iPhone 5s with T-Mobile SIM work with AT&T LTE after switching SIM? howierr iPhone 8 Sep 3, 2014 10:59 AM
Does SIM swap work with iOS 7.1.1? maximini iOS 7 4 Apr 23, 2014 11:15 PM
iOS 7 on Sprint 4s with SIM (GPP, Sim-7, etc..) Tiger8 iPhone 1 Sep 25, 2013 02:41 PM
Signs of Apple's Work on iOS 7.0.1, iOS 7.0.2, iOS 7.1, and iOS 8 Showing Up in Web Logs MacRumors MacRumors.com News Discussion 131 Sep 20, 2013 04:00 PM
Will X-Sim work with iOS 7? AppleBanana iOS 7 0 Sep 19, 2013 12:48 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 05:28 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC