Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Archive > Archives of Old Posts > Macintosh Computers

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Mar 4, 2005, 04:18 PM   #1
nospleen
macrumors 68000
 
nospleen's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Texas
Send a message via AIM to nospleen
Where can I get a power cable for a Powermac?

I sold my G5 on ebay, they buyer just emailed me and said he did not get the ac adaptor? I am sure I put it in there, but the buyer says otherwise. I want to buy him another one as a goodwill gesture, but Apple does not sell them? Where can I get one, link please?!
__________________
(2009) 21.5" iMac / Google Nexus 5 / iPad Air
nospleen is offline   0
Old Mar 4, 2005, 04:22 PM   #2
Daveway
macrumors 68040
 
Daveway's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: New Orleans / Lafayette, La
Send a message via AIM to Daveway
The Powermac uses a standard power cable that all desktop computers use.
You can pick one up at Wal-Mart.
__________________
Spare me my life.
Daveway is offline   0
Old Mar 4, 2005, 04:28 PM   #3
Blue Velvet
Moderator emeritus
 
Join Date: Jul 2004
Quote:
Originally Posted by daveway00
The Powermac uses a standard power cable that all desktop computers use.
You can pick one up at Wal-Mart.
True. But...

It's got that flange that fits beautifully flush into the socket, is the perfect shade of grey and the cord has a nice Apple-ish designed quality about it.

Next you'll be suggesting one from a Dell would work just as well...
Blue Velvet is offline   0
Old Mar 4, 2005, 05:02 PM   #4
nospleen
Thread Starter
macrumors 68000
 
nospleen's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Texas
Send a message via AIM to nospleen
Thanks!
__________________
(2009) 21.5" iMac / Google Nexus 5 / iPad Air
nospleen is offline   0
Old Mar 4, 2005, 05:21 PM   #5
Daveway
macrumors 68040
 
Daveway's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: New Orleans / Lafayette, La
Send a message via AIM to Daveway
Quote:
Originally Posted by Blue Velvet
True. But...

It's got that flange that fits beautifully flush into the socket, is the perfect shade of grey and the cord has a nice Apple-ish designed quality about it.

Next you'll be suggesting one from a Dell would work just as well...
Blue.. I knew this would come up It just sounded like he needed a quick fix. Of course you could get the "soft" white cable, but that would most likely require going back to eBay.
__________________
Spare me my life.
Daveway is offline   0


 
MacRumors Forums > Archive > Archives of Old Posts > Macintosh Computers

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where can I find the LCD Cable for the Unibody 15" maktouch Mac Basics and Help 0 Nov 15, 2009 04:09 PM
missing sonnet encore power cable for yikes Powermac sparkygr PowerPC Macs 0 Aug 14, 2009 03:06 AM
Where can i get Firewire Ipod Cable? Dj BW Buying Tips and Advice 22 Jun 23, 2007 09:06 AM
Where can I find a Power Adapter for the LCD AZUL 15" Macs R Us Buying Tips, Advice and Discussion (archive) 0 Jul 16, 2004 06:59 AM
where can I get Quake 3 arena for the mac 10.3.1 THEREEPER Games 0 Nov 16, 2003 10:17 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:10 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC