Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X 10.7 Lion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jul 4, 2011, 09:55 PM   #1
Tochill
macrumors newbie
 
Join Date: Apr 2010
Lion and Diamond USB BVU195

Has anyone been able to get this to work with lion? Once i upgraded, all i see is a blank screen on the monitor plugged into the Diamond USB. The monitor recognizes the connection but its just pumping out a black screen.
Tochill is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 6, 2011, 12:17 AM   #2
Madd the Sane
macrumors 6502
 
Join Date: Nov 2010
Location: Utah
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8C148 Safari/6533.18.5)

Wait for a driver for Lion is the only advice I can give you.
__________________
Get out of my mind, idea! I already have an idea in here!
Madd the Sane is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 9, 2011, 02:25 PM   #3
jcnetdev
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2011
Can you post this to Diamond's support? I'll do the same.

Please let us know if you find a driver that works.
jcnetdev is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 9, 2011, 02:26 PM   #4
Tochill
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Apr 2010
I actually found a solution. If you go to the displaylink web site which makes the drivers they have a beta for lion.
Tochill is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 9, 2011, 02:37 PM   #5
jcnetdev
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2011
Thanks for the heads up.

I found the solution here:
http://www.displaylink.org/forum/sho...highlight=lion

It was a pain to register / etc just to download, but after doing so and installing, everything works correctly.

Thanks again
jcnetdev is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 22, 2012, 11:18 AM   #6
djuplina
macrumors newbie
 
Join Date: Mar 2012
Lag trouble

Anybody else notice some extreme lag when using this product? I've had a ton of lag in both Windows 7 and OSX Snow Leopard and Lion, but I've scoured the internet and found zero posts of other users reporting lag issues.
djuplina is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 8, 2013, 08:02 AM   #7
stevemacuser
macrumors newbie
 
Join Date: Mar 2013
Lion and Diamond USB BVU195

I had the same issue with BVU195 and Lion. The monitor was just black and would not work. I called Diamond support and they did not have any solutions. Finally, I upgraded to Mountain Lion, installed the 1.8 DisplayLink drivers and it worked.

http://www.displaylink.com/support/mac_downloads.php
stevemacuser is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 15, 2013, 11:16 AM   #8
rmarq423
macrumors newbie
 
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by stevemacuser View Post
I had the same issue with BVU195 and Lion. The monitor was just black and would not work. I called Diamond support and they did not have any solutions. Finally, I upgraded to Mountain Lion, installed the 1.8 DisplayLink drivers and it worked.

http://www.displaylink.com/support/mac_downloads.php
This is still buggy for me, the driver seemed to help a little bit - but the screen constantly flickers with anything that has changing content. The only thing that seems to help is having that screen available for email where content hardly changes...

----------

Quote:
Originally Posted by djuplina View Post
Anybody else notice some extreme lag when using this product? I've had a ton of lag in both Windows 7 and OSX Snow Leopard and Lion, but I've scoured the internet and found zero posts of other users reporting lag issues.
Yes I also have had a lot of lag with this product. Not sure what else I can do...
rmarq423 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X 10.7 Lion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lion and heat issues thepyro395 Mac OS X 10.7 Lion 0 Oct 10, 2011 12:04 PM
Lion and Third-Party Gfx Cards????? UltraNEO* Mac Pro 32 Aug 12, 2011 05:04 PM
.m4a file icons went blank under Lion and iTunes 10.4 oxocube Mac Applications and Mac App Store 4 Aug 1, 2011 12:37 PM
Lion and SSD upgrade Macbook Pro 2010 aussie_geek MacBook Pro 1 Jul 23, 2011 08:57 AM
Is There a Way to Install Both Lion and SL? realph Mac OS X 10.7 Lion 9 Jul 13, 2011 11:43 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:52 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC