Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > OS X 10.8 Mountain Lion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Aug 26, 2012, 07:50 AM   #1
bert484
macrumors member
 
Join Date: Apr 2011
Pandora won't load

Running Safari 6 on ML and when I go to Pandora.com, nothing happens, then finally a message about it "taking too long to open". I've tried re-installing Flash Player, cleared out my Cache and History and still nothing. this has been happening for a couple weeks.
Can access with no problem on my wife's Win7 PC.

Help,

Bert
bert484 is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 31, 2012, 04:05 PM   #2
bert484
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Apr 2011
Doesn't anyone have a problem loading Pandora? Is it only me? If so, what could be the problem? I've deleted the pandora cookie before going to website, but same old problem.

bert
bert484 is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 31, 2012, 04:35 PM   #3
Zerozal
macrumors 6502
 
Join Date: Apr 2009
Location: PA
Pandora is working fine for me--Safari 6 on 10.8.1. The website opens with no problem, and I was able to log in and start streaming.

Try it with a different browser, or try completely resetting Safari (Safari-->Reset Safari, and check all the boxes).
__________________
2009 Mac Pro 2.93 Quad, 12GB RAM, 300GB Velociraptor, 2x 1TB WD Caviar Blacks in RAID 0, ATI 5870, 24" LED Cinema Display, iPhone 5, iPad Air
Zerozal is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 1, 2012, 05:21 AM   #4
bert484
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Apr 2011
I've done the Safari Reset. It works fine on my wife's PC. Still won't load to sign-in screen. Not running any anti-virus and I've re-installed Java. Seems to only started happening either when Java was updated or when I updated to ML.

bert
bert484 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 1, 2012, 05:24 AM   #5
freedevil
macrumors 6502a
 
freedevil's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Pandora doesn't work for me on Safari. It just keeps spinning and trying to load. I think its never worked (Lion).
__________________
An  a day keeps the dark ☁ away!
freedevil is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 1, 2012, 05:27 AM   #6
bert484
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Apr 2011
I know it worked fine a month ago. That's about the time I upgraded to ML. Anyway, glad to see I'm not the only one. Sure with someone had an answer. Maybe it's a setting I've got turned on that I'm not aware of.


bert
bert484 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 1, 2012, 12:26 PM   #7
ljf5000
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2007
ClickToFlash

Have you enabled ClickToFlash in Safari?

I had a similar-sounding problem with Click To Play in Chrome (Chrome's equivalent feature). Disabling the feature for pandora.com fixed the problem.
ljf5000 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 1, 2012, 01:02 PM   #8
bert484
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by ljf5000 View Post
Have you enabled ClickToFlash in Safari?

I had a similar-sounding problem with Click To Play in Chrome (Chrome's equivalent feature). Disabling the feature for pandora.com fixed the problem.
How do you disable "click to flash"?

bert
bert484 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 1, 2012, 05:36 PM   #9
ljf5000
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2007
Quote:
Originally Posted by bert484 View Post
How do you disable "click to flash"?

bert
Sorry about that. I didn't realize that plugin isn't used anymore.

I guess a plugin called ClickToPlugin may be present--check your Extensions.

A couple other options:

from the Pandora blog:
In Safari, select Safari -> Preferences -> Security. Under "Web Content," make sure both "Enable plug-ins" and "Enable JavaScript" are checked. Also, under "Accept cookies," make sure "Never" is un-checked.

from the Apple support communities site:
https://discussions.apple.com/thread...art=0&tstart=0

other than that, I'm probably useless. Sorry.
ljf5000 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 2, 2012, 07:24 AM   #10
bert484
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Apr 2011
Well, I'm now wondering if I've got a corrupt Flash file in my library. If I sign out and then reboot as Guest, it works. Any idea how to fix this one? i've uninstalled Flash 11.4 and re-installed it four time!

Thanks,

bert
bert484 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 2, 2012, 10:08 AM   #11
Zerozal
macrumors 6502
 
Join Date: Apr 2009
Location: PA
Quote:
Originally Posted by bert484 View Post
Well, I'm now wondering if I've got a corrupt Flash file in my library. If I sign out and then reboot as Guest, it works. Any idea how to fix this one? i've uninstalled Flash 11.4 and re-installed it four time!

Thanks,

bert
Have you tried deleting the Flash cookies? Go to System Preferences and click on Flash Player (in the Other section). In the Storage tab, select "Delete All", then go to the Advanced tab and Delete All there as well.
__________________
2009 Mac Pro 2.93 Quad, 12GB RAM, 300GB Velociraptor, 2x 1TB WD Caviar Blacks in RAID 0, ATI 5870, 24" LED Cinema Display, iPhone 5, iPad Air
Zerozal is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 2, 2012, 10:12 AM   #12
Dweez
macrumors 65816
 
Dweez's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Down by the river
I just logged into Pandora with OSX 10.8.1 and Safari 6.0.
__________________
sudo make me a sandwich
Dweez is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 2, 2012, 10:33 AM   #13
bert484
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Apr 2011
Sorry to say, that didn't help either.

bert
bert484 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 19, 2012, 01:05 AM   #14
BrendenGall
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2012
I'm also having some issues with Pandora

It loaded fine for about 3 months then one morning it wouldn't load. Ever since then, about 5 weeks, it hasn't loaded. No specific reason I can find either. I changed nothing and I've reset cache and computer and memory and history... Very irritating! Help me! Email me your best suggestion at

xlxdominatexlx@yahoo.com


Thanks, Brenden
BrendenGall is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 12, 2013, 10:35 AM   #15
trackmom66
macrumors newbie
 
Join Date: Mar 2013
Pandora won't load in Safari

Used Pandora without a hitch in Safari, then suddenly it wouldn't load. Reset, refreshed, etc. and nothing. Downloaded the latest Adobe Flashplayer and restarted Safari. It works now. Hope it helps.
trackmom66 is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 4, 2013, 07:52 PM   #16
tlaurent
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2013
Exclamation Private Browsing

If private browsing is activated, pandora will not load. It will remain on the blue screen with no option to log in. Hope this helps for any future encounters with this issue!
-TL
tlaurent is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > OS X 10.8 Mountain Lion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pandora Zipper - Downloaded 28 formatted songs from your personal stations on Pandora landolderp Digital Audio 1 May 25, 2014 05:13 AM
iMac Won't Load! JaymieSue iMac 1 Dec 31, 2013 04:41 AM
iPhone: Is update to Pandora 4.2 compatible with Pandora Skips? derrick2005 Jailbreaks and iOS Hacks 3 Mar 21, 2013 09:41 AM
Spotify won't load Benjamin, Mac Applications and Mac App Store 0 Nov 11, 2012 08:50 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 08:29 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC